Σοκαριστικό βίντεο: Βορειοκορεάτης στρατιώτης προσπαθεί να διαφύγει και δέχεται σφαίρες

Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Τις δραματικές στιγμές της προσπάθειας ενός Βορειοκορεάτη στρατιώτη να διαφύγει από τη χώρα του και να φτάσει στη Νότια Κορέα μέσω της αποστρατικοποιημένης ζώνης, κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας.

Όπως έγινε γνωστό, ο 20χρονος στρατιώτης δέχθηκε πέντε σφαίρες στην προσπάθειά του να φύγει από τη χώρα του στις 13 Νοεμβρίου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Νότιας Κορέας.

Το βίντεο έδωσαν στη δημοσιότητα οι αμερικανικές αρχές που ελέγχουν το νότιο τμήμα της αποστρατικοποιημένης ζώνης και σε αυτό φαίνεται ο στρατιώτης να κινείται με ένα τζιπ στα σύνορα με τη Νότια Κορέα.

Κάποια στιγμή το τζιπ κολλάει σε έναν λάκκο και ο στρατιώτης βγαίνει και προσπαθεί να διαφύγει τρέχοντας.

Στο σημείο τρέχουν Βορειοκορεάτες στρατιώτες, οι οποίοι αρχίζουν να τον πυροβολούν εναντίον του 20χρονου, ο οποίος συνεχίζει να τρέχει κάποια μέτρα και μετά σωριάζεται στο έδαφος.

Οι αμερικανικές αρχές κατηγορούν τώρα τους Βορειοκορεάτες στρατιώτες ότι στην προσπάθειά τους να αποτρέψουν τη διαφυγή του 20χρονου πέρασαν τη νοητή γραμμή των συνόρων με τη Νότια Κορέα, παραβιάζοντας έτσι τη συνθήκη που ισχύει από το 1953.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top