Υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών η κόρη του Ουκρανού ολιγάρχη που θέρισε με το τζιπ της πέντε ανθρώπους

Η δημόσια έκκληση του πατέρα της για συγχώρεση- Προσφέρει 1,2 εκατομμύρια ευρώ στις οικογένειες των θυμάτων

O Βασίλι Ζαΐτσεφ, η κόρη του οποίου πέρασε με κόκκινο και έσπειρε το θάνατο προσπαθεί να «εξαγοράσει» με 1,2 εκατ. ευρώ τις οικογένειες των θυμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημόσια συγγνώμη ζήτησε ο Ουκρανός μεγιστάνας, η κόρη του οποίου σκότωσε 5 ανθρώπους με το αυτοκίνητό της

Ο Ουκρανός κροίσος, δεν άντεξε να βλέπει την μονάκριβή του να κλαίει με μαύρο δάκρυ πίσω από της φυλακής τα σίδερα. Ακόμη και τη δημόσια έκκληση για συγχώρεση χρησιμοποιεί ο Ουκρανός ολιγάρχης προκειμένου να τη σώσει:

«Πέφτουμε στα γόνατα και ζητάμε από τις οικογένειες των θυμάτων αυτού του τρομακτικού δυστυχήματος να συγχωρέσουν την κόρη μας. Θα κάνουμε τα πάντα για τις οικογένειες των νεκρών Συγκεντρώνουμε χρήματα και είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε οικονομική βοήθεια».

Ο Βασίλι Ζαΐτσεφ, υποστηρίζει πώς για το δυστύχημα φταίει ο οδηγός ενός αυτοκινήτου ο οποίος συγκρούστηκε με το τζιπ της κόρης του και εκείνη στη συνέχεια έπεσε πάνω στους  πεζούς.

Πέντε οικογένειες έχουν βουλιάξει στο πένθος . Ο Ουκρανός ολιγάρχης σκοπεύει να δώσει πακέτο αποζημιώσεων ύψους 1,2 εκατ. ευρώ.

Ο πόνος όμως δεν απαλύνεται με τα χρήματα λένε οι συγγενείς των θυμάτων.

Σύμφωνα με τις αρχές η Αλιόνα οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Θα παραμένει προφυλακισμένη για δύο μήνες μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή της.

ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΘΥΜΑΤΑ

Δείτε περισσότερα στο video.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top