Η Melania έγινε... στολή για το Halloween!

Τι κρύβεται πίσω από την ιδέα

Με κάθε της εμφάνιση, η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Melania Trump, κλέβει τις εντυπώσεις και τα ρούχα της σχολιάζονται ένα ένα. Παρά την ιδιαίτερα αυξημένη τους τιμή, τα σύνολα που επιλέγει γίνονται sold out και οι γυναίκες παγκοσμίως, αφού την αποθεώσουν, προσπαθούν να την αντιγράψουν.

Ένα από τα looks που έκλεψαν σίγουρα την παράσταση και σχολιάστηκαν θετικά ήταν το αλά Jackie O ντύσιμό της, στην ορκωμοσία του συζύγου της, Donald Trump. H Melania επέλεξε total Ralph Lauren σε παστέλ σιέλ απόχρωση, με ασορτί γόβες και γάντια.  

Μια εταιρεία, λοιπόν, βλέποντας πόσο επιτυχημένη ήταν η εν λόγω εμφάνιση, αποφάσισε να την κάνει λίγο πιο σέξι και να τη μετατρέψει σε κουστούμι για το Halloween. Το τοπ έγινε…crop, τα μανίκια παρέμειναν ¾ και η φούστα κόντυνε αρκετά.

  

Η στολή ονομάζεται «Wife Costume» (στολή συζύγου). Το όνομα της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ δεν αναφέρεται πουθενά ξεκάθαρα, είναι οφθαλμοφανές, ωστόσο, ποια είναι η πηγή έμπνευσης του κουστουμιού και τα διεθνή ΜΜΕ κάνουν…πάρτι!

   

Μερικά δημοσιεύματα, μάλιστα, αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη στολή αποτελεί και ένδειξη του πώς βλέπει ο Trump τις γυναίκες: σεξιστικά. Το Vanity Fair, επικαλούμενο γνωστό του Προέδρου, είχε δημοσιεύσει ότι ο Trump συμφώνησε με τη Melania ότι θα κάνουν μόνο ένα παιδί, αφού εκείνη του υποσχέθηκε πως θα «επαναφέρει το σώμα της στην κατάσταση που ήταν» μετά τον τοκετό. Ακόμα, συναντώντας την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Brigitte Macron, της είχε πει, κοιτώντας το σώμα της: «Είσαι σε τόσο καλή φόρμα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top