H σύντροφος του μακελάρη του Las Vegas λέει πως ήταν ένας «στοργικός, ευγενικός και ήσυχος άνδρας»

Δεν είχε ιδέα για τη σφαγή που ετοίμαζε – Την είχε στείλει στις Φιλιππίνες - ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 17:51

Συντετριμμένη είναι η σύντροφος του μακελάρη του Las Vegas. Η 62χρονη Marilou Danley, κατέθεσε στις Αρχές πως δεν είχε την παραμικρή ιδέα για το σχέδιο της επίθεσης στο μουσικό φεστιβάλ το οποίο είχε καταστρώσει με την παραμικρή λεπτομέρεια ο 64χρονος Stephen Paddock.

Μετά την ανάκριση της από το FBI, ο δικηγόρος της Danley διάβασε μια δήλωση της, στην οποία υποστήριξε πως η 62χρονη ήταν εκτός ΗΠΑ όταν έγινε η επίθεση στο Las Vegas, καθώς και ότι ο ίδιος ο Paddock ήταν αυτός που την έστειλε πίσω στην οικογένεια της στις Φιλιππίνες πριν γίνει η επίθεση.

ΠΩΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΜΑΚΕΛΑΡΗ Η 62ΧΡΟΝΗ

Tην ώρα που τα κίνητρα του Paddock είναι ακόμα ασαφή και οι πληροφορίες των Αρχών βγαίνουν με το σταγονόμετρο, η Marilou Danley περιέγραψε τον σύντροφό της ως έναν «ευγενικό, ήσυχο και στοργικό άντρα», με τον οποίο όπως είπε ήλπιζε να έχει μέλλον.

Όπως εξήγησε, χάρηκε αρχικά όταν ο Paddock της έστειλε χρήματα στις Φιλιππίνες ώστε να αγοράσει σπίτι για την οικογένεια της, αλλά στη συνέχεια άρχισε να ανησυχεί και να υποθέτει πως αυτός ήταν ένας τρόπος για να να τη χωρίσει.

«Ποτέ μου δεν κατάλαβα ότι σχεδίαζε κάτι τόσο βίαιο» δήλωσε.

O αναπληρωτής διευθυντής του FBI, Andrew McCabe, εξήγησε από τη μεριά του, πως οι Αρχές προς το παρόν προσπαθούν να «συνθέσουν τη ζωή, τη συμπεριφορά και το μοτίβο δραστηριοτήτων του Paddock αλλά και όλων εκείνων που ίσως βρέθηκαν στο δρόμο του ή τον οδήγησαν να πράξει κάτι τόσο άσχημο».

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε αν γνωρίζει τον λόγο της πιο θανατηφόρας επίθεσης με πυροβολισμούς στη σύγχρονη ιστορία των ΗΠΑ, ο McCabe απάντησε «δεν έχουμε φτάσει ακόμα εκεί».

Να αναφέρουμε τέλος,πως ο Paddock (συνταξιούχος, πρώην λογιστής, φανατικός τζογαδόρος και εκατομμυριούχος που ασχολούταν με το real estate) πριν «θερίσει» 58 ανθρώπινες ψυχές το βράδυ της Κυριακής, είχε προσχεδιάσει την επίθεση και είχε ζητήσει ένα δωμάτιο στο Mandalay Bay που να βρίσκεται στους πάνω ορόφους με θέμα στο μουσικό φεστιβάλ της country. Αν και το εν λόγω δωμάτιο κόστιζε 590 δολάρια τη βραδιά, στον Paddock δόθηκε…δωρεάν, καθώς ήταν ένας από τους καλούς πελάτες τους που σε κάθε του επίσκεψη άφηνε δεκάδες χιλιάδες δολάρια.

 

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ 62ΧΡΟΝΗΣ.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top