Προσοχή σκληρό video: Βγάζουν νεκρό μωρό μες τα αίματα από τα χαλάσματα μετά τους βομβαρδισμούς στη Συρία

Οργανώσεις ακτιβιστών αναφέρουν πως εκατοντάδες άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους

Σοκ προκαλεί το video που έφεραν στο φως της δημοσιότητας ακτιβιστές στη Συρία, απεικονίζοντας τη στιγμή που διασώστες βγάζουν από τα χαλάσματα ένα νεκρό μωρό, γεμάτο αίματα.

Το περιστατικό συνέβη στο χωριό Ουρέμ Αλ Κούμπρα στην επαρχία Χαλέπι.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Τhiga, στο χωριό Ουρέμ Αλ Κούμπρα  από τους βομβαρδισμούς έχουν χάσει τη ζωή τους τουλάχιστον 5 άνθρωποι.

Μάλιστα τονίζει (παρά τις διαψεύσεις από «επίσημα» χείλη), πως τις τελευταίες εβδομάδες από τους βομβαρδισμούς στα χωριά και στις πόλεις της βόρειας Συρίας, έχουν σκοτωθεί και τραυματιστεί δεκάδες άνθρωποι.

Από την πλευρά του, το Συριακό Παρατήριο Ανθρωπίνων δικαιωμάτων με έδρα τη Βρετανία, αναφέρει πως οι βομβαρδισμοί επικεντρώνονται κυρίως στις επαρχίες, Ιντλίμπ, Χάμα και Χαλέπι στα βόρεια της χώρας.

Ο επικεφαλής του παρατηρητηρίου, Rami Abdurrahman, αναφέρει πως μόνο την Παρασκευή, 42 πόλεις και χωριά βομβαρδίστηκαν, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 12 άνθρωποι και άλλοι 31 να τραυματιστούν.

Την τελευταία εβδομάδα μάλιστα, οργανώσεις ακτιβιστών τονίζουν πως οι ρωσικές αεροπορικές επιδρομές έχουν σκοτώσει πάνω από 150 ανθρώπους.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top