Aυτοκτόνησε γιατί δεν άντεξε το διασυρμό; Θρήνος για τον 19χρονο γιο του διάσημου παρουσιαστή του Fox News

Εικάζεται ότι δεν άντεξε τη ντροπή και τη δυσφήμιση

Ο γιος γνωστού παρουσιαστή των Fox News βρέθηκε νεκρός

O γιος του Eric Bolling, ενός από του πιο διάσημους τηλεοπτικούς παρουσιαστές του Fox News, βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του λίγες ώρες αφότου ο πατέρας του διώχθηκε από το Fox.

O Eric Chase ήταν 19 ετών και φοιτητής στο Πανεπιστήμιο το Κολοράντο. Εικάζεται ότι πέθανε από υπερβολική χρήση ουσιών, αλλά οι Αρχές δεν εντόπισαν κάποια ένδειξη που να αποδεικνύει κάτι τέτοιο. Κοντά του δε βρέθηκε κάποιο είδος ναρκωτικής ουσίας ή χάπια.

O πατέρας του, Eric Bolling, μπήκε στο δυναμικό του Fox το 2007 και γρήγορα έγινε από τους διασημότερους τηλεοπτικούς παρουσιαστές. Πρόσφατα όμως  κατηγορήθηκε από τρεις γυναίκες που εργάζονταν στο Fox ότι τους έστελνε φωτογραφίες ανδρικών γεννητικών οργάνων.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα, ο γιος του Bolling δεν άντεξε την ντροπή όταν δημοσιοποιήθηκε ο λόγος που ο πατέρας του εκδιώχθηκε από το Fox. Ο Bolling πληροφορήθηκε το θάνατο του γιου του μόλις 2 ώρες αφότου  επιβεβαίωσε την αποχώρησή του από το κανάλι. O ίδιος δημοσιοποίησε το τραγικό συμβάν με ένα tweet.

Πληροφορίες από το οικογενειακό τους περιβάλλον λένε πως ο Bolling και η σύζυγός του είναι σοκαρισμένοι. Ο Eric ήταν το μοναδικό τους παιδί. 

Οι Αρχές ερευνούν ακόμη τα αίτια του θανάτου του Eric Chase, ενώ, όπως έγραψε ο Bolling με ένα δεύτερο tweet, αυτοψία αναμένεται να γίνει την επόμενη εβδομάδα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top