Δεν έχει όρια - Ο Τραμπ χλεύασε τον Τζορτζ Στεφανόπουλος για το ύψος του!

Φιγουράρει ως άλλος Χίτλερ στο εξώφυλλο του Stern

Ο Ντόναλντ Τραμπ τα έβαλε πάλι με τα «κακά ΜΜΕ», μόνο που αυτή τη φορά χλεύασε μπροστά σε χιλιάδες υποστηρικτές του, τον ελληνικής καταγωγής παρουσιαστή του ABC, Τζορτζ Στεφανόπουλος, για το ύψος του.

Ήταν τον Οκτώβριο του 2016, πριν γίνει ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ. Τότε, ο Ντόναλντ Τραμπ έσφιγγε το χέρι του Τζορτζ Στεφανόπουλος για την εξαιρετική φιλοξενία του στην εκπομπή Good Morning America. Ωστόσο, την Πέμπτη, επιτέθηκε στον ελληνικής καταγωγής άνκορμαν του ABC, χρησιμοποιώντας ένα ευαίσθητο θέμα, το ύψος του. Μάλιστα, έκανε μια κίνηση με το χέρι του, για να «αποδείξει» στο κοινό του στο Φοίνιξ ότι ο παρουσιαστής είναι  κοντός.

«Όλα τα δίκτυα, εννοώ το CNN είναι πολύ κακό αλλά το ABC το πρωί δεν το παρακολουθώ πολύ, όμως παρακολουθώ το πρωί. Έχουν τον μικρό Τζορτζ Στεφανόπουλος να μιλά με τη Νίκι Χάλεϊ» είπε ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτηριστικά.

Ο Αμερικανός πρόεδρος ενοχλήθηκε από την πρόσφατη συνέντευξη που πήρε ο Στεφανόπουλος από την Πρεσβευτή των ΗΠΑ στον ΟΗΕ, Νίκι Χάλεϊ.  Η ερώτηση για τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του σχετικά με τα επεισόδια στο Σάρλοτσβιλ ήταν κάτι που δεν άρεσε στον Τραμπ, όπως φάνηκε. Στην μαύρη λίστα με τα κακά ΜΜΕ έβαλε τους New York Times, τη Washington Post  και το «αξιολύπητο» CNN, όπως το χαρακτήρισε.

Το 60% των Αμερικανών αισθάνονται ότι ο Τραμπ διχάζει τη χώρα και το 59% υποστηρίζει πώς η στάση του ενθαρρύνει τους νεοναζί.

Ανάμεσα στο 60% των Αμερικανών πολιτών και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο. «Το μόνο θετικό του Τραμπ είναι ότι δεν είναι και τόσο έξυπνος. Είναι απροκάλυπτα ρατσιστής, βιώνουμε μια κρίση ως χώρα εξαιτίας αυτού του ανόητου», είπε ο ηθοποιός στο deadline. Τα αισθήματα αποστροφής του χολιγουντιανού ηθοποιού ήταν γνωστά.

«Θέλω να του ρίξω μπουνιά στο πρόσωπο» είχε πει παλιότερα.

Αντιπαθής και στους Γερμανούς ο Ντόναλντ Τραμπ. Τι και αν η Άνγκελα Μέρκελ ζήτησε σεβασμό για τον πρόεδρο των ΗΠΑ, το εξώφυλλο του περιοδικού Stern τον παρουσίασε ως άλλο Αδόλφο Χίτλερ με τον τίτλο «Ο Αγών του». Στο εξώφυλλο, εμφανίζεται τυλιγμένος με την αμερικανική σημαία και το δεξί του χέρι υψωμένο, σε ναζιστικό χαιρετισμό.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top