Δεν είμαστε στα καλά μας: Κλείδωσαν μωρό σε ντουλάπι για να κάνουν βουτιές! Βίντεο-ντοκουμέντο

Το κλάμα του παιδιού του έσωσε τη ζωή

Ένα απίστευτο περιστατικό από την Κίνα κάνει τον γύρο του κόσμου. Ζευγάρι κλείδωσε το μωράκι του μέσα στο ντουλαπάκι δημόσιου κολυμβητηρίου για να κάνει ανενόχλητο το μπάνιο του στην πισίνα!

Το μωρό που λίγο έλειψε να πάθει ασφυξία και να πεθάνει μέσα στο ντουλάπι πλάνταξε στο κλάμα, γεγονός που του έσωσε τελικά τη ζωή. Υπάλληλος του κολυμβητηρίου, άκουσε τα δυνατά κλάματα του μωρού, και έτρεξε να δει από πού προερχόταν ο ήχος.

Το σοκαριστικό βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας απαθανατίζει την μητέρα να τρέχει να βγάλει το παιδί, ξεκλειδώνοντας το ξύλινο ντουλάπι.

Κανείς πάντως δεν ξέρει πόση ώρα άφησαν οι γονείς το παιδί στο ντουλάπι, ενώ όσοι ήταν παρόντες στην σκηνή, αποδοκίμασαν το ζευγάρι με βαρείς χαρακτηρισμούς: «Είστε απρόσεκτοι, εγωιστές, και ανεύθυνοι». 

Το βίντεο κάνει τον γύρο του κόσμου και έχει προκαλέσει αντιδράσεις στα social media. 

Κάποιοι χρήστες εκτίμησαν ότι το παιδί μπορεί να υποφέρει από κλειστοφοβία στο μέλλον μετά από αυτό το τραυματικό γεγονός, ενώ άλλοι υποστήριξαν πως θα πρέπει να στερήσουν από τους γονείς την κηδεμονία του μωρού, αν τελικά αποδειχτεί, ότι το κλείδωσαν για να απολαύσουν ήσυχοι το μπάνιο τους .

BINTEO Asia Wire 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top