Πρωτοσέλιδο στα ξένα μέσα ενημέρωσης τα όργια στον Κάβο της Κέρκυρας! Εικόνες σοκ

Δημιουργήθηκε σελίδα στο Facebook ειδικά γι’ αυτό- Πρώτη Ανάρτηση 28-07-2017 21:19

Είδηση στα μεγαλύτερα διεθνή ειδησεογραφικά μέσα ενημέρωσης έχουν γίνει οι νεαροί Βρετανοί τουρίστες που κάνουν διακοπές στον Κάβο της Κέρκυρας. Σάλο έχει προκαλέσει η ανάρτηση εκατοντάδων φωτογραφιών με τις κραιπάλες τους, σε σελίδα που δημιουργήθηκε... ειδικά γι’ αυτό το λόγο στο Facebook.

Κρεμασμένοι στα.. πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της χώρας τους και...διάσημοι στο διαδίκτυο καταλήγουν οι Βρετανοί τουρίστες που γίνονται λιώμα από το αλκοόλ, στον Κάβο της Κέρκυρας. Δεκάδες νεαροί, ημίγυμνοι, λιπόθυμοι από την κατανάλωση τόνων αλκοόλ, βρίσκονται σωριασμένοι σε πεζοδρόμια, σκάλες, τουαλέτες, δωμάτια ή όπου αλλού καταλήξουν, όταν ξεμείνουν από αντοχές.

Πάνω από 23.000 χρήστες στο facebook μοιράζονται τα.... όργιά τους στη σελίδα «Ο κάβος ήταν έτοιμος για σένα». Ωστόσο, όπως δηλώνει ο αντιδήμαρχος του νησιού στο Star, μια συντονισμένη προσπάθεια του Δήμου, της αστυνομίας, αλλά και των κατοίκων έχει καταφέρει να περιορίσει, κατά πολύ, τα έκτροπα.

«Βρετανοί τουρίστες μοιράζονται στο facebook  απογοητευτικές φωτογραφίες από την "καταστροφή" τους στον Κάβο» είναι ο τίτλος της Daily Mail, στο εκτενέστατο άρθρο της για το ξεσάλωμα των Βρετανών τουριστών. «Εκατοντάδες μεθυσμένοι, ξαναμμένοι Βρετανοί, ντροπιασμένοι από την εξωφρενική συμπεριφορά κατά τις διακοπές τους», γράφει η Sun, δημοσιεύοντας τα...πειστήρια!  Οι πρωταγωνιστές, πάντως, όχι μόνο δεν διστάζουν να κοινοποιήσουν τα καμώματά τους, αλλά διεκδικούν και παράσημα  για τις επιδόσεις τους στο ποτό και τη φαντασία τους σε ακρότητες και άσεμνες πόζες. 

Με τη δημοσίευση του άρθρου της, η ιστοσελίδα της Sun ανήρτησε και πρόσφατες εικόνες με Βρετανούς τουρίστες να επιδίδονται στο ιδιαίτερα επικίνδυνο σπορ της εισπνοής αερίου γέλιου. Ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, κ. Θεόδωρος Χρονόπουλος, δηλώνει ότι «κατασχέθηκαν 3.077 αμπούλες αερίου γέλιου, 3 μεταλλικές συσκευές απελευθέρωσης πεπιεσμένου αερίου, 139 φιάλες οινοπνευματωδών και προϊόντα παρεμπορίου, ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης».

Τις φωτογραφίες της... ντροπής στο facebook συγκεντρώνει ένας χρήστης, Βρετανικής καταγωγής, που, σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης, εργάζεται σε μαγαζί στον Κάβο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top