Νέες αποκαλύψεις για την πριγκίπισσα Νταϊάνα! Η βασιλική οικογένεια δεν τη σεβόταν

Νέα στοιχεία για τη ζωή της από τον προσωπικό της γραμματέα

Νέες αποκαλύψεις για την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Νέες αποκαλύψεις για τη σχέση της πριγκίπισσας Νταϊάνα με τη βασιλική οικογένεια, αλλά και για τον τρόπο που την αντιμετώπιζαν στο παλάτι περιέχονται στη νέα αμερικανική έκδοση του βιβλίου «Shadows of a Princess», που έγραψε ο προσωπικός γραμματέας της πριγκίπισσας, Patrick Jephson.

Καθώς πλησιάζει η 20η επέτειος από το θάνατό της, ο πρώην γραμματέας της ρίχνει φως στις σκοτεινές γωνιές του παλατιού.

«Η ανάμνηση της Νταϊάνα μπορεί να συνοψιστεί σε μια λέξη. Μια λέξη παραδοσιακά συνώνυμη με το Βρετανικό Στέμμα που αποτελεί παράδειγμα της ζωής της Ελισάβετ ΙΙ. Η λέξη είναι ευπρέπεια. Η Νταϊάνα ήταν μια δοκιμασία ευπρέπειας για τους Windsors που ορισμένοι απέτυχαν», γράφει ο Jephsons.

Ο ίδιος, πρώην αξιωματικός του Βασιλικού Ναυτικού, υπηρέτησε ως ιδιωτικός γραμματέας της πριγκίπισσας Νταϊάνα για 8 χρόνια. Στο βιβλίο του δεν αποκαλύπτει ονόματα, όμως στη νέα εισαγωγή του βιβλίου δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Την είχαν αφήσει να βουλιάξει ή να κολυμπήσει. Η προσωπική της ζωή δεν της προσέφερε παρηγοριά με έναν σύζυγο που την έβλεπε σαν αντίπαλο που έπρεπε να φοβάται αντί ως σύντροφο να αγαπά», γράφει, επισημαίνοντας ότι ο Κάρολος αφιέρωνε όλο το χρόνο και την προσοχή του στην Καμίλα.

«Δεν χρειάζεται να αμφιβάλλει κανείς γιατί η Νταϊάνα υπέφερε από χρόνια έλλειψη αυτοπεποίθησης, είχε κακή εικόνα για τον εαυτό της και διατροφικές διαταραχές», αναφέρει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top