Μπαράζ επιθέσεων με οξύ στο Λονδίνο! Συνελήφθη ένας έφηβος

Συναγερμός στην αστυνομία

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία του Λονδίνου μετά από καταγγελίες για πέντε επιθέσεις με οξύ εναντίον ανυποψίαστων περαστικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο άνδρες πάνω σε ένα μηχανάκι μεταξύ 10:25 και 11:37 το βράδυ (τοπική ώρα) πλησίασαν πέντε ανθρώπους και τους ψέκασαν με οξύ στο πρόσωπο.

Μάλιστα αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι ένας από τους δράστες πήδηξε από το μηχανάκι και έκλεψε το σκούτερ ενός θύματος, με τον άλλο να αναπτύσσει ταχύτητα και να απομακρύνεται από το σημείο της επίθεσης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα περισσότερα θύματα είναι ντελιβεράδες, ενώ ένα από αυτά νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο.

Η Σκότλαντ Γιαρντ ανακοίνωσε ότι συνελήφθη ένας έφηβος, ως ύποπτος για συμμετοχή στις επιθέσεις αυτές και συνεχίζονται οι έρευνες για τον δεύτερο.

Οι επιθέσεις αυτές έρχονται μετά από ένα μπαράζ επιθέσεων με οξύ σε όλη τη Βρετανία, συμπεριλαμβανομένης και μίας εναντίον ενός 21χρονου μοντέλου που υπέστη σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο.

Μάλιστα ειδικοί αναφέρουν ότι πλέον το οξύ αποτελεί ένα πολύ διαδεδομένο όπλο για πολλούς εγκληματίες γιατί δεν είναι παράνομο να το κουβαλάνε μαζί τους και μπορούν να το βρουν σε οποιοδήποτε κατάστημα με υλικά κατασκευών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top