Ο 14χρονος δολοφόνος του «Twilight»-«Τη μαχαίρωσα στο λαιμό ενώ κοιμόταν»

Σκότωσε την μητέρα και την αδερφή της φίλης του σε συνεννόηση με την ίδια και μετά έκαναν σεξ

Η παρακάτω υπόθεση που θα διαβάσετε θα μπορούσε να είναι βγαλμένη από ταινία θρίλερ, είναι όμως πέρα για πέρα αληθινή με πρωταγωνιστές έναν 14χρονο και την συνομήλικη φίλη του.

Το σατανικό ζεύγος, μετά από συνεννόηση, δολοφόνησε την 49χρονη μητέρα και την 13χρονη αδερφή της φίλης του, Kim Edwards, και στη συνέχεια έκανε σεξ, παρακολουθώντας τις ταινίες του «Twilight».

Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στο Lincolnshire και οι λεπτομέρειες του είναι ανατριχιαστικές.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, οι δυο 14χρονοι είχαν εξοργιστεί από την στάση που είχε η μητέρα της Kim, Elizabeth, η οποία ήθελε να τους χωρίσει.

Θέλοντας να την εκδικηθούν τόσο γι΄αυτό αλλά και για το γεγονός ότι έδινε περισσότερη προσοχή στην 13χρονη αδερφή της Kim, Katie Edwards, έστησαν το σκηνικό του φόνου.

Στην ανατριχιαστική του ομολογία που είναι ψυχρή, κυνική και δίχως ίχνος μεταμέλειας, ο 14χρονος Lucas Markham περιγράφει πώς μπήκε στο δωμάτιο της άτυχης 49χρονης:

«Την μαχαίρωσα στο λαιμό ενώ κοιμόταν και στη συνέχεια έβαλα στο πρόσωπό της ένα μαξιλάρι. Όταν κατάλαβα πως πέθανε, μπήκα και στο δωμάτιο της Katie. Νομίζω την μαχαίρωσα κι εκείνη και στη συνέχεια την έπνιξα με ένα μαξιλάρι».

Στη συνέχεια της ομολογίας-σοκ η οποία θα προβληθεί από το κανάλι Channel 5 στην εκπομπή «Murdered by my daughter», ο 14χρονος δολοφόνος παραδέχεται πως όλα τα έκανε με την θέληση και τη συναίνεση της 14χρονης φίλης του Kim.

Να αναφέρουμε τέλος, πως το ζευγάρι καταδικάστηκε τον περασμένο Νοέμβριο σε 20 χρόνια φυλάκιση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top