Ένας Αιθίοπας οδηγός ταξί πίσω από την ΠΥΡΙΝΗ ΚΟΛΑΣΗ στο Λονδίνο

Εξερράγη το ψυγείο του και έγιναν όλα στάχτη!

Σε απόγνωση βρίσκονται οι συγγενείς των ενοίκων του πύργου Γκρένφελ στο Λονδίνο. Έχουν περάσει 24 ώρες μετά το ξέσπασμα της πυρκαγιάς και δεκάδες άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται. Δυστυχώς, οι αρχές σβήνουν τις ελπίδες για επιζώντες. Πιστεύεται ότι ο αριθμός των νεκρών μπορεί να ξεπεράσει τους 100. 

Τα ντοκουμέντα φρίκης μέσα από το πύργο της κολάσεως συγκλονίζουν, όπως μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr.

Ένας Αιθίοπας οδηγός ταξί φαίνεται να είναι ο ένοικος του σπιτιού, από το οποίο ξεκίνησε το κακό. Φαίνεται πως εξερράγη το ψυγείο του.  

Όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα, ο Γιώργος Βλαβιανός, «από το διαμέρισμα του κυρίου Κεμπέντε, ο οποίος είναι πατέρας ενός παιδιού, ξέσπασε η φωτιά στον πύργο. Ο Κεμπέντε, αφού διαπίστωσε φωτιά στην κουζίνα από μια ανεξήγητη έκρηξη στο ψυγείο, ενημέρωσε αμέσως την γειτόνισσα του για να την προειδοποιήσει. Έτσι σώθηκαν πολλές ζωές. Στη συνέχεια ο Κεμπέντε ειδοποίησε άλλη ένοικο και τηλεφώνησαν στην πυροσβεστική στη μια το βράδυ. Δέκα λεπτά αργότερα έφτασαν στο σημείο πυροσβέστες, 15 λεπτά αργότερα το κτίριο είχε ανάψει και μέσα σε μισή ώρα είχε γίνει λαμπάδα ο πύργος».

Μετά από έρευνα που διέταξε η βρετανή πρωθυπουργός Τερέζα Μέι, «θα κληθεί να καταθέσει ο προσωπάρχης του κτιρίου Γ.Μπάρουελ, ο οποίος υπήρξε υπουργός υποδομών και οικισμού, αλλά δεν κατάφερε να επανεκλεγεί βουλευτής, γιατί οι δικαστικές αρχές είχαν ζητήσει βελτιώσεις στους κανονισμούς πολυκατοικιών μετά από μια θανατηφόρα πυρκαγιά».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top