Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΦΟΡΑ: 17 οι νεκροί από τον πύργο της κολάσεως-Φόβοι πως θα φτάσουν τους 100

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν από σκυλιά-Καμία ένδειξη τρομοκρατικής ενέργειας

Όσο περνούν οι ώρες, τόσο λιγοστεύουν οι πιθανότητες να εντοπιστούν επιζώντες μέσα στον πύργο «Grenfell», ο οποίος τα ξημερώματα της Τετάρτης έγινε παρανάλωμα του πυρός, με αποτέλεσμα μέχρι στιγμής 17 άνθρωποι (επιβεβαιωμένα) να έχουν χάσει την ζωή τους και εκατοντάδες άλλοι να αγνοοούνται.

Την ώρα που εκφράζονται φόβοι πως τα θύματα θα φτάσουν (ίσως και θα ξεπεράσουν) τα 100, οι πυροσβέστες και τα σωστικά συνεργεία, συνεχίζουν τις έρευνες μέσα στον πύργο της κολάσεως.

Παράλληλα, ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά θα σταλούν για να ελέγξουν όλους τους χώρους.

«Θα χρειαστεί πολύς χρόνος ακόμα», δήλωσε εκπρόσωπος της πυροσβεστικής. 

Ειδικά οι τρεις τελευταίοι όροφοι του 24όροφου κτιρίου, είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Άλλωστε από χθες, υπήρχαν αναφορές πως κανείς δεν κατάφερε να επιζήσει στους τρεις τελευταίους ορόφους του πύργου Grenfell.

Οι Αρχές, χρησιμοποίησαν και drones προκειμένου να ελέγξουν κάποιους χώρους, ενώ ο αρχηγός της αστυνομίας του Λονδίνου δήλωσε ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις που να παραπέμπουν σε τρομοκρατική ενέργεια.

Παράλληλα, όπως είπε, εξετάζεται το ενδεχόμενο, αν σχετίζεται η φωτιά με παραλήψεις της εταιρείας που είχε την διαχείριση του κτηρίου και πρόσφατα είχε προχωρήσει στην ανακαίνισή του. 

ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top