Μια εικόνα χίλιες λέξεις! ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΜΕΝΗ η Τερέζα Μέι από την αποτυχία στις εκλογές

«Θα διασφαλίσουμε τη σταθερότητα στη χώρα»

Αντιμέτωπη με το χειρότερο φόβο της βρίσκεται πλέον η Τερέζα Μέι, αφού τα αποτελέσματα της κάλπης στη Βρετανία συνιστούν μια τεράστια προσωπική ήττα για την ίδια, παρά το γεγονός ότι οι Συντηρητικοί φαίνεται να είναι το πρώτο κόμμα, χωρίς όμως να κερδίζουν την αυτοδυναμία.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στην εκλογική της περιφέρεια, το Μέιντενχεντ, όπου οι Τόρις κέρδισαν την έδρα, η Τερέζα Μέι έκανε τις πρώτες της δηλώσεις, χωρίς να μπορεί να κρύψει την πίκρα και τον έντονο προβληματισμό της.

Αφού ευχαρίστησε όλους όσοι την στήριξαν, σημείωσε ότι η καταμέτρηση των ψήφων συνεχίζεται, τονίζοντας ότι η χώρα χρειάζεται σταθερότητα, κάτι που θα διασφαλίσουν οι Συντηρητικοί.

«Γνωρίζω ότι η χώρα έχει ανάγκη από μία περίοδο σταθερότητας και, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, οι Συντηρητικοί θα εκπληρώσουμε το καθήκον μας να διασφαλίσουμε την σταθερότητα», είπε η Μέι και συνέχισε:

«Αυτή τη στιγμή, περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο, η χώρα χρειάζεται μια περίοδο σταθερότητας. Αν, όπως τα στοιχεία δείχνουν, και αν αυτό είναι σωστό ότι το Συντηρητικό Κόμμα κέρδισε τις περισσότερες έδρες και πιθανόν τις περισσότερες ψήφους, τότε έχουμε το καθήκον να διασφαλίσουμε ότι θα έχουμε αυτήν την περίοδο της σταθερότητας και αυτό ακριβώς θα κάνουμε».

Όπως είπε, «προτεραιότητα για το βρετανικό λαό είναι να πετύχουμε μια καλή συμφωνία για το Brexit, να εξασφαλίσουμε πως μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε ως χώρα, να κάνουμε αυτό που είναι καλύτερο για το εθνικό συμφέρον. Αυτό ήταν πάντα ό,τι προσπαθούσα να κάνω ως βουλευτής και αυτό σκοπεύω να κάνω και σήμερα το πρωί».

«Καθώς περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι τα τελικά αποτελέσματα, ξέρω ότι η χώρα χρειάζεται μια περίοδο σταθερότητα. Και όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, το Συντηρητικό κόμμα θα εξασφαλίσει πως θα εκπληρώσουμε το καθήκον μας για να υπάρξει αυτή η σταθερότητα ώστε όλοι, ενωμένοι, να προχωρήσουμε μπροστά», κατέληξε η Τερέζα Μέι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top