Ο ηλίθιος και ο...πανηλίθιος! Τραυματιοφορείς ΕΡΙΞΑΝ δύο φορές έγκυο ενώ την μετέφεραν στο νοσοκομείο

Απίστευτο περιστατικό στο Περού -Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Θύμα της ανικανότητας τραυματιοφορέων έπεσε μια έφηβη έγκυος, την οποία έριξαν όχι μια αλλά δύο φορές από το φορείο, στην προσπάθεια τους να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο. 

Το κωμικοτραγικό περιστατικό συνέβη στο Περού και μεταδόθηκε σε τοπικό δελτίο ειδήσεων. Το 16χρονο κορίτσι έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο  El Carmen hospital στο Huancayo. Κλήθηκαν λοιπόν οι τραυματιοφορείς να κάνουν τη δουλειά τους, ωστόσο αντί γι' αυτό έκαναν τη μια γκάφα μετά την άλλη, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή του κοριτσιού. 

Την ώρα που πήγαν να βάλουν το κορίτσι μέσα στο ασθενοφόρο, ένας από τους τραυματιοφορείς αφήνει τη λαβή του φορείου και ... τους πέφτει το κορίτσι! Αντί όμως να διορθώσουν τα πράγματα, τα έκαναν χειρότερα! Έτσι τη στιγμή που τη σήκωναν για να την ξαναβάλουν στο φορείο, «σπάνε» τα πόδια του φορείου και ξαναπέφτει η έγκυος στο έδαφος!

Μετά από φωνές το άτυχο κορίτσι –το όνομα της οποίας δεν έγινε γνωστό- μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου γέννησε με καισαρική τομή και πλέον νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας. 

Τοπικά μέσα ανέφεραν ότι ο εφιάλτης του κοριτσιού συνεχίστηκε και στο νοσοκομείο, όπου σύμφωνα με κάποιες καταγγελίες, ανάγκασαν την 16χρονη να παραμείνει για 40 λεπτά στο ασθενοφόρο, μέχρι να την αναλάβουν οι γιατροί. Το γεγονός διέψευσε ο διευθυντής του νοσοκομείου.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top