ΘΡΙΛΕΡ με τη δολοφονία του αδερφού του Κιμ Γιονγκ Ουν- Δυο γυναίκες αντιμετωπίζουν τη ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ

Εκείνες υποστηρίζουν ότι εξαπατήθηκαν

ΘΡΙΛΕΡ με τη δολοφονία του αδερφού του Κιμ Γιονγκ Ουν- Δυ

Στο ανώτατο δικαστήριο της Βόρειας Κορέας έφτασε η υπόθεση των δυο γυναικών που κάθονται στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τη δολοφονία του ετεροθαλή αδερφού του Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν.

Πρόκειται για την 25χρονη Σίτι Αϊσάχ, από την Ινδονησία, και την 28χρονη Ντοάν Θι Χουόνγκ, από το Βιετνάμ, που αντιμετωπίζουν την θανατική ποινή, αν τελικά καταδικαστούν για τη δολοφονία του Κιμ Γιονγκ Ναμ.

Υπενθυμίζουμε ότι, όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr και σύμφωνα με το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας στο διεθνές αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ στη Μαλαισία, ο ετεροθαλής αδερφός του Κιμ Γιονγκ Ουν ακινητοποιείται από δυο γυναίκες και ψεκάζεται με δηλητηριώδη ουσία στο πρόσωπο, στις 13 Φεβρουαρίου. Ο Κιμ Γιονγκ Ναμ, μετά το μοιραίο ψέκασμα, απευθύνεται στους υπαλλήλους του αεροδρομίου, και τους λέει ότι τον ψέκασαν στο πρόσωπο. Λίγο μετά, καταρρέει σε μια πολυθρόνα του αεροδρομίου και μερικά λεπτά αργότερα αφήνει την τελευταία του πνοή.

Η μία από τις δυο γυναίκες που συνελήφθησαν υποστηρίζει πως δεν είχε ιδέα ότι επρόκειτο για δολοφονική επίθεση, καθώς και ότι πίστευε πως ήταν φάρσα του BBC, για την οποία μάλιστα πληρώθηκε με μόλις μερικά δολάρια, όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr.

Οι δυο γυναίκες, που κατηγορούνται ότι χρησιμοποίησαν τον νευροπαραλυτικό παράγοντα VX, ουσία που χαρακτηρίστηκε από τον ΟΗΕ ως όπλο μαζικής καταστροφής, υποστηρίζουν ότι εξαπατήθηκαν, ενώ αξιωματούχοι των ΗΠΑ και της Νότιας Κορέας δηλώνουν ρητά ότι πίσω από τη δολοφονία κρύβεται ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν.

O Κιμ Γιονγκ Ναμ

Στο μεταξύ, ένας από τους δικηγόρους της αντιπολίτευσης καταγγέλλει ότι δεν έχει λάβει όσα έγγραφα έχει ζητήσει.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top