ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ εξομολογείται η Καμίλα: "Όταν παντρεύτηκα τον Κάρολο, δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι"

Μιλάει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο πλευρό του Πρίγκιπα της Αγγλίας

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ εξομολογείται η Καμίλα: "Όταν παντρεύτηκα

Για πρώτη φορά στα χρονικά, η σύζυγος του Πρίγκιπα Κάρολου μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έζησε στο πλευρό του άντρα της τις πρώτες μέρες που δημοσιοποιήθηκε η σχέση τους και την καταπίεση που υπέστη.

Ο Κάρολος αρραβωνιάστηκε την Καμίλα στις 10 Φεβρουαρίου του 2005, μετά από 35 ολόκληρα χρόνια σχέσης. Μετά το διαζύγιο του Πρίγκιπα με την Νταϊάνα, οι υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων του Παλατιού έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να φτιάξουν το προφίλ της νέας επίσημης αγαπημένης του Κάρολου. Τον επόμενο χρόνο, η Νταϊάνα έχασε τη ζωή της σε τροχαίο και η Βρετανία βυθίστηκε στο πένθος.  

Φυσικά, μόλις η σχέση Καμίλας-Κάρολου δημοσιοποιήθηκε, ο βρετανικός λαός αντέδρασε. Η νέα αγαπημένη του Πρίγκιπα δεν ήταν καθόλου αποδεκτή.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο “You Magazine”, η Δούκισσα της Κορνουάλης εξομολογείται για πρώτη φορά ότι δεν τολμούσε καν να βγει από το σπίτι, καθώς έτρεμε τον δημόσιο διασυρμό και την «ψυχολογική βία» των ΜΜΕ. Ένιωθε «φυλακισμένη», όπως είπε χαρακτηριστικά, μέσα στο ίδιο της το σπίτι, για περίπου 1 χρόνο.

«Δεν μπορούσα να πάω σχεδόν πουθενά. Ήταν πολύ δυσάρεστο όλο αυτό που συνέβαινε και δεν θα ήθελα να το ζήσει ούτε ο χειρότερος εχθρός μου»  περιγράφει. Για να περάσει η ώρα της, ασχολούνταν με τη ζωγραφική και το διάβασμα. «Πίστευα ότι αυτό ήταν τουλάχιστον κάτι θετικό: το να διαβάζω δηλαδή όλα αυτά τα βιβλία που ήθελα να διαβάζω και να μαθαίνω να ζωγραφίζω. Παρ’ όλ’ αυτά, αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι σκληρή αλλά σίγουρα είμαι δυνατός χαρακτήρας. Πιστεύω ότι αυτό οφείλεται στο πώς μεγαλώνεις. Μεγάλωσα σε μια ευτυχισμένη οικογένεια» αναφέρει η Καμίλα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top