Το πιο σουρεάλ crash-test: Μελάνια και Μπριζίτ σε μια τετ-α-τετ συνάντηση που θα γίνει viral

«Συνάντηση Κορυφής» των δυο ετερόκλητων «Πρώτων Κυριών» που αναμένεται να συζητηθεί

Το πιο σουρεάλ crash-test

Στις Βρυξέλλες πάτησαν το πόδι τους Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ, με την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, να μονοπωλεί για ακόμα μια φορά το ενδιαφέρον των διεθνών ΜΜΕ.

Με περισσή κομψότητα, με στιλιστικές επιλογές που κάνουν την Ιβάνκα Τραμπ να τρώει την σκόνη της, και με ανεπιτήδευτη απαξίωση στο… περιβόητο «χέρι» του Τραμπ, η 46χρονη Μελάνια κατάφερε για ακόμα μια φορά να στρέψει πάνω της όλα τα φώτα.

Κατ΄αρχάς, μετά τις εμφανίσεις που έκανε σε Σαουδηική Αραβία, Τελ Αβίβ, και Ιταλία, η Πρώτη Κυρία ακολούθησε τον σύζυγό της στις Βρυξέλλες (για τη σύσκεψη του ΝΑΤΟ), με την στιλιστική της επιλογή να γίνεται και πάλι θέμα συζήτησης.

Απλή αλλά εντυπωσιακή μέσα στην κομψότητά της, έδειξε πως ξέρει να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, με την άφιξη της στη βάση του Μέλμπουργκ να κλέβει όλη την «δόξα» του Προέδρου.

Ωστόσο τα καλύτερα… ακόμα δεν έχουν έρθει, καθώς οσονούπω αναμένεται συνάντηση… κορυφής της Μελάνια, με την Μπριζίτ Τρονιέ, την έτερη πολυσυζητημένη Πρώτη Κυρία της Γαλλίας.

Αυτό το crash test που θα γίνει στο Μουσείο Μαγκρίτ, με τη Μελάνια και τη Μπριζιτ να παρίστανται ως φιλοξενούμενες της Αμελί Ντερμποντρεγκιέν, της συντρόφου του Βέλγου πρωθυπουργού. Η συνάντηση αυτή αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τα διεθνή ΜΜΕ, καθώς οι δυο Πρώτες Κυρίες θα πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και όσο γίνεται, να βρουν κάποιο κοινό τόπο συζήτησης, καθώς φαινομενικά τουλάχιστον, δεν έχουν τίποτα κοινό μεταξύ τους, εκτός από το γεγονός ότι και οι δυο έχουν δεχτεί απίστευτο bullying.

Από την μια η 47χρονη Μελάνια που πολλοί την θέλουν να «υποφέρει» δίπλα στον Τραμπ, υπήρξε κάποτε φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής, ενώ κανείς δεν θα ξεχάσει τις σέξι φωτογραφίες της όπου δεν άφηνε τίποτα στη φαντασία. Γνωστή προ Προεδρίας των ΗΠΑ ως η καυτή ερωμένη που ικανοποιούσε όλα τα γούστα του πολυεκατομμυριούχου, και στη συνέχεια ως σέξι σύζυγος Τραμπ, η Μελάνια από το πουθενά έφτασε να είναι Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, έναν ρόλο που δεν δείχνει να έχει αναλάβει με μεγάλη προθυμία. Λίγο ο «εγκλεισμός» στο Λευκό Οίκο, λίγο το καταπιεστικό Πρωτόκολλο, λίγο ο φόβος της γκάφας και τα διεθνή ΜΜΕ που καραδοκούν για ένα της «λάθος», και η Σλοβένα καλλονή ασφυκτιά. Αν σε αυτό προσθέσει κανείς τον «χοντροκομμένο» σύζυγο και την κόρη του (από άλλο γάμο) Ιβάνκα η οποία θέλει να γίνει Πρώτη Κυρία στη θέση της Πρώτης Κυρίας (αλλά αναγκάζεται να περιορίζεται στο ρόλο της Πρώτης Κόρης), δεν είναι να απορεί κανείς που η Μελάνια τις προηγούμενες ημέρες έριξε τις περίφημες ξανάστροφες στο χέρι του Τραμπ (που παραήταν πολλές για να μην είναι αληθινές).

Από την άλλη η Μπριζίτ Τρονιέ. Στα 64 της, η πρώην καθηγήτρια Λυκείου και σύζυγος του 39χρονου Εμμανουέλ Μακρόν, έγινε Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, ακολουθώντας και βοηθώντας τον σύζυγο και πρώην μαθητή της, σε έναν θρίαμβο που παίζει ούτε και οι ίδιοι να τον περίμεναν.Έχοντας δεχτεί άπειρες κριτικές για την ηλικία της, αλλά και εγκωμιαστικά σχόλια για το στιλ, την χάρη, την κομψότητα αλλά και τον τρόπο που καταφέρνει να διατηρείται, η Μπριζίτ είναι το αντίθετο της Μελάνια σε ο,τι αφορά τα «κοινά». Πολιτικά δραστήρια, δεξί χέρι του Μακρόν, σύμβουλος του Γάλλου Προέδρου και συνοδοιπόρος σε όλα, η 64χρονη πρώην δασκάλα και νυν Πρώτη Κυρία δεν είναι μια συνηθισμένη γυναίκα της ηλικίας της, από καμία άποψη.

Αυτές οι δυο διαφορετικές προσωπικότητες που λέτε, θα έχουν ένα σουρεάλ τετ-α-τετ, καθώς πέρα από την εικόνα τους να στέκεται η μια δίπλα στην άλλη, θα «αναγκαστούν» να ανταλλάξουν και εικαστικά σχόλια.

Σαν να μην έφτανε αυτός ο υπερρεαλισμός, προσθέστε ότι στη σουρεάλ «σύνοδο κορυφής», το «παρών» στο μουσείο Μαγκρίτ θα δώσει επίσης η σύζυγος Ερντογάν  με τη μαντίλα της, αλλά και ο σύζυγος του Λουξεμβούργιου πρωθυπουργού, ο κύριος Γκοτιέ Ντεστενέ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top