ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ σε διαμερίσματα στο κέντρο του Μάντσεστερ- Οι έρευνες για το ΜΑΚΕΛΕΙΟ συνεχίζονται

Το κτίριο που βρισκόταν το διαμέρισμα εκκενώθηκε- Πρώτη Ανάρτηση 24-05-2017 19:17

Αδιάκοπα συνεχίζουν τις έρευνες οι αρχές στο Μάντσεστερ. Ένοπλοι αξιωματικοί μπήκαν διαμέρισμα 3ου ορόφου, νοικιασμένο μέσω του Airbnb, σε κτίριο στο κέντρο της πόλης, προκειμένου να βρουν στοιχεία για την επίθεση που αιματοκύλησε τη βρετανική πόλη.

Κάτοικοι της περιοχής Γκράνμπαϊ Ρο είπαν ότι άκουσαν έναν συναγερμό πυρασφάλειας να χτυπά κι ότι είδαν στρατιώτες να εισβάλλουν στο συγκεκριμένο κτίριο. Όσο οι ένοπλοι βρίσκονταν εκεί, οι κάτοικοί του το εκκένωσαν. 

Οι αστυνομικοί, με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, ανατίναξαν την πόρτα για να μπουν στο διαμέρισμα. Αμέσως σήμανε συναγερμός.

Γείτονας είπε ότι έβλεπε για καιρό να γίνονται παραδόσεις ύποπτων πακέτων στο διαμέρισμα αυτό. 

Ένας από τους κατοίκους του κτιρίου είπε στον τοπικό τύπο ότι μόλις άκουσε τον συναγερμό, έτρεξε να βγει από το κτίριο κι αντί να δει καπνό είδε στρατιώτες. «Σκέφτηκα ‘τι συμβαίνει;’. Όλο και περισσότεροι στρατιώτες έμπαιναν στο κτίριο. Ένας άντρας με κίτρινα κρατούσε κι ένα μεγάλο κουτί πρώτων βοηθειών».  

Ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας του Μάντσεστερ δήλωσε ότι «αξιωματικοί ερεύνησαν μια διεύθυνση στο κέντρο της πόλης. Ήταν κομμάτι της έρευνας για το φριχτό περιστατικό στο Manchester Arena. Η έρευνα συνεχίζεται». Στην περιοχή εκκενώθηκε και ένας σιδηροδρομικός σταθμός.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top