ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ επικίνδυνα οι Αλβανοί! Θέλουν την Ήπειρο και την Κέρκυρα - Ανοίγουν πιτσαρίες με το όνομα του Ερντογάν!

Έβγαλαν μέχρι και ΤΡΑΓΟΥΔΙ για την «Μεγάλη Αλβανία»

Οι Αλβανοί φαίνεται να έχουν εθιστεί στην πρόκληση. Ο πρώην πρόεδρος της γειτονικής χώρας αμφισβητεί την ελληνική μειονότητα στη Χιμάρα και δίνει βήμα στους εθνικιστές οι οποίοι έφτιαξαν μέχρι και τραγούδι για την Μεγάλη… υποτίθεται Αλβανία! 

Το τραγούδι έχει γίνει viral τις τελευταίες μέρες και μιλάει για την ένωση της «Μεγάλης Αλβανίας». Μάλιστα σε πολλά πλάνα, όπως μπορείτε να δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ του Star,  σχηματίζουν τη σημαία της «Μεγάλης Αλβανίας» με τα χέρια .Φυσικά δεν διστάζουν τα ρίξουν στη μάχη της προπαγάνδας και μικρά παιδιά . 

Και μετά τη «Μεγάλη Αλβανία» σειρά πήραν οι ....ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ. .O χάρτης που μπορείτε να δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ  είναι εθνικιστικής έμπνευσης και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες. Στο χάρτη εκτός από το Αλβανικό κράτος, τους έχει ανοίξει η όρεξη για το Μαυροβούνιο, το Κοσσυφοπέδιο, τα Σκόπια την Ήπειρο και την Κέρκυρα .

Ο πρώην πρόεδρος της Αλβανίας Μπουγιάρ Νισάνι μετά το θέμα "Τσαμουριάς" που έθεσε , προκαλεί και πάλι με φιέστα που έστησε στη Χιμάρα .Χαρακτήρισε την περιοχή της Β.Ηπειρου "διαμάντι του Αλβανικού έθνους" και απένειμε στην περιοχή το βραβείο "ΤΙΜΗΣ " αμφισβητώντας ουσιαστικά την ελληνική μειονότητα .

Την ίδια ώρα, η αγάπη των Αλβανών για τον Ερντογάν δεν μπορεί να κρυφτεί .Όπως μπορείτε να δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ του Star  στο Δυρράχιο της Αλβανίας άνοιξαν μέχρι και πιτσαρία με το όνομα του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top