Ερντογάν ο δικτάτορας του διαδικτύου: Ξέχασε το Facetime και ζητά από τους νέους να κλείσουν τα social media

Στη φυλακή όσοι τα βάζουν μαζί του

Ο Ερντογάν έβαλε στο μάτι και τα Ιεροσόλυμα.. Κάλεσε τους Τούρκους πολίτες να επισκεφθούν  το τέμενος Τέμενος Αλ-Άκσα  λέγοντας πώς είναι καθήκον του κάθε μουσουλμάνου να υπερασπιστεί την Ιερουσαλήμ.

Ερντογάν: Ο δικτάτορας του Διαδικτύου

Η απολυταρχική πολιτική που ακολουθεί ο Ερντογάν προκειμένου να φιμώσει όσους  αντιδρούν στην στρατηγική του είναι γνωστή. Πώς να ξεχάσει άλλωστε κανείς τις γελοιογραφίες του προέδρου όταν κατέβασε το twitter και το youtube στην χώρα του.Ξεχνώντας πώς η τεχνολογία και το facetime ήταν εκείνα που του έδωσαν το βήμα να μιλήσει στους υποστηρικτές του την βραδιά του πραξικοπήματος, ζητά από τη νεολαία να γυρίσει την πλάτη στο διαδίκτυο και τα σόσιαλ μίντια:

«Όταν λέω να διαβάζετε δεν εννοώ να διαβάζετε τους 140 χαρακτήρες των μέσω κοινωνικής δικτύωσης ή τα ψίχουλα αβέβαιης γνώσης από τις μηχανές αναζήτησης.Αυτό οδηγεί τους ανθρώπους να νομίζουν ότι είναι εξυπνάκηδεςΙ»

«Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΑΣ ΦΙΜΩΝΕΙ»

«Είμαι ο Χινταγέτ Καρατζά .. απευθύνομαι στην ελευθερία του κόσμου μέσα από το κελί μου .. Η ελευθερία του τύπου απειλείται στην Τουρκία».

Τι και αν ο Ερντογάν όπως λέει προσπάθησε να τον φιμώσει,ο Χινταγέτ Καρατζά μέσα από τη φυλακή μιλά για τη  σημασία της ελευθερίας της έκφρασης και της ελευθέριας του Τύπου. Ήταν επικεφαλής τουρκικού ομίλου και συνελήφθη με την κατηγορία της συμμετοχής σε τρομοκρατική οργάνωση.

Θύμα των διώξεων που έχει εξαπολύσει το καθεστώς Ερντογάν πάνω στα ελεύθερα, ανεξάρτητα τουρκικά ΜΜΕ που ασκούν κριτική και η Τουρκάλα παρουσιάστρια Σεντέφ Καμπάς. Την καταδίκασαν σε 10 χρόνια φυλάκισης επειδή τόλμησε να πει στους followers της να μην ξεχάσουν το όνομα του δικαστή που έστειλε μια υπόθεση διαφθοράς και δωροδοκίας στο αρχείο.

Ερντογάν ο «πορθητής» της Ιερουσαλήμ.

Ο  Ερντογάν σήμερα θυμήθηκε τον Σουλειμάν τον Μεγαλοπρεπή. Κάλεσε όλους τους Τούρκους να επικεντρωθούν  στο  Οθωμανικό όραμα το οποίο είναι η κατάκτηση της νέας Ιερουσαλήμ, και ζήτησε από τους Τούρκους πολίτες να επισκεφθούν το τέμενος Αλ-Άκσα λέγοντας πως δεν θα επιτρέψει να σιγήσει η προσευχή στους ουρανούς της Ιερουσαλήμ

«Είναι καθήκον κάθε μουσουλμάνου να υπερασπιστεί την Ιερουσαλήμ. Η υπόθεση της Ιερουσαλήμ δεν είναι μόνο υπόθεση των Παλαιστινίων αδελφών μας».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top