Σε ΑΥΤΑ ακριβώς τα σημεία σκοτώθηκαν τα θύματα του μακελάρη του Λονδίνου!

Τρία λεπτά σφαγής ήταν αρκετά για να σκορπίσουν την φρίκη και τον τρόμο-Πρώτη ανάρτηση: 23-03-2017 20:28

Σοκαρισμένη είναι η Αγγλία μια μόλις ημέρα μετά το μακελειό στην καρδιά του Λονδίνου, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους 4 άνθρωποι (ανάμεσα τους και ο τρομοκράτης) και να τραυματιστούν άλλοι 29 (πολλοί εξ΄αυτών σοβαρά). Μεταξύ των τραυματιών, είναι και τρεις Γάλλοι μαθητές που βρίσκονταν σε σχολική εκδρομή στη Μεγάλη Βρετανία.

Οι προσωπικές ιστορίες των ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους με τόσο άγριο τρόπο, είναι συγκλονιστικές, ενώ η «Daily Mail» φέρνει στο φως τα ακριβή σημεία όπου σκοτώθηκε ο καθένας τους.

Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ-ΕΚΕΙΝΗ ΚΕΙΤΕΤΑΙ ΜΕΣ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ

Μια από τις συγκλονιστικότερες φώτο του μακελειού, ήταν αυτή της ξανθιάς γυναίκας που είναι πεσμένη στο έδαφος, πάνω σε καρτ-ποστάλ, με τα αίματα να τρέχουν. Πρόκειται για την 46χρονη Melissa Cochran, την οποία προσπαθούν να βοηθήσουν περαστικοί. Η 46χρονη είναι η σύζυγος του 54χρονου Kurt Cochran, ο οποίος βρήκε ΤΡΑΓΙΚΟ θάνατο ενώ είχε πάει στο Λονδίνο με την Melissa για να γιορτάσουν την 25η επέτειο του γάμου τους.

AΠΟ ΥΨΟΣ 6 ΜΕΤΡΩΝ ΕΠΕΣΕ Ο 54ΧΡΟΝΟΣ

Εδώ βλέπετε το σημείο όπου σκοτώθηκε ο σύζυγος της Melissa. Ο άτυχος Kurt, έπεσε από την γέφυρα του Ουέστμινστερ, από ύψος 6 μέτρων, και προσγειώθηκε στο έδαφος. Δεν έχει αποσαφηνιστεί αν τον έσπρωξε κάποιος ή αν πήδηξε μόνος του. Στο τέλος υπέκυψε στα τραύματα του.

Η 43ΧΡΟΝΗ AΪΣΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, τραγική είναι και η ιστορία της 43χρονης Αϊσέ Φράντε  η οποία εκείνη την ώρα πήγαινε να πάρει τα παιδιά της (8 και 11 ετών) από το σχολείο και βρήκε τραγικό θάνατο από τον μακελάρη.

Όπως βλέπετε και στις ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ φωτογραφίες, η Αϊσέ φαίνεται ξαπλωμένη κάτω από το λεωφορείο. Ήταν δασκάλα ισπανικών της οποίας ο πατέρας είναι Τουρκοκύπριος και η μητέρα Ισπανίδα.

ΕΔΩ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ

Ο 48χρονος Κιθ Πάλμερ έπεσε στο καθήκον στον περίβολο του βρετανικού κοινοβουλίου.

Ο ήρωας αστυνομικός ήταν άοπλος, αλλά χρησιμοποίησε το ίδιο του το σώμα ως ασπίδα για να σταματήσει τον μακελάρη. Δυστυχώς, το πλήρωσε με την ζωή του. Ο Πάλμερ, ήταν πατέρας και σύζυγος, και υπηρετούσε στη φρουρά του Κοινοβουλίου τα τελευταία 15 χρόνια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top