Αυτό το επιτρέπει το πρωτόκολλο; Δείτε τον Ουίλιαμ να πιάνει από τη μέση μελαχρινή ενώ χορεύει έξαλλα

Το «έκαψε» για τα καλά ο πρίγκιπας κατά την διήμερη απόδραση του στην Ελβετία

Πρωτοσέλιδο για ακόμα μια φορά έγιναν τα καμώματα του πρίγκιπα Ουίλιαμ, ο οποίος όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr άφησε την Κέιτ Μίντλετον και τα δυο τους παιδιά στο Παλάτι, προκειμένου εκείνος να διασκεδάσει solo παρέα με φίλους του και εντυπωσιακές καλλονές, στην Ελβετία.

Και φυσικά όπως θα διαπιστώσετε και στο video που θα δείτε, μόνο… «φρόνιμα» δεν έκατσε ο μελλοντικός βασιλιάς, αφού εκτός από τον έξαλλο (πολλοί τον χαρακτήρισαν και αδέξιο) χορό του, φλέρταρε και με μια μελαχρινή.

Ενώ λοιπόν τα έδινε… όλα στις χορευτικές φιγούρες παρέα με τους φίλους του, κάποια στιγμή ο φακός που είναι αδιάψευστος μάρτυρας, τσάκωσε μια γυναίκα να τον σκουντά στην πλάτη, και στη συνέχεια ο Ουίλιαμ να την πιάνει από την μέση και κάτι να της λέει, πλησιάζοντας την πολύ κοντά στο πρόσωπο.

Δεν ξέρουμε αν αυτά τα… επιτρέπει το Πρωτόκολλο, ή τι θα πει η Κέιτ Μίντλετον μόλις τα δει, ωστόσο υποθέτουμε πως η απόφαση του να κάνει το ταξιδάκι αναψυχής στην Ελβετία, απουσιάζοντας από την ετήσια τελετή της Κοινοπολιτείας στην οποία έδωσε «το παρών» όλο το Παλάτι, έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια στα ανάκτορα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top