Η topless φωτογράφιση της καλλονής με την οποία διασκέδασε ο Ουίλιαμ-Ο έξαλλος χορός του Πρίγκιπα μέχρι το πρωί

Ποια είναι η 24χρονη που το όνομα της έγινε πρωτοσέλιδο στα διεθνή ΜΜΕ

Τροφή για σχόλια και… άφθονη κριτική έδωσε στα διεθνή ΜΜΕ αλλά και στα «κίτρινα» έντυπα η απόφαση του πρίγκιπα Ουίλιαμ να αφήσει στο σπίτι την Κέιτ Μίντλετον και τα παιδιά, προκειμένου να διασκεδάσει κάνοντας σκι και κλαμπάροντας στην Ελβετία με φίλους του, ανάμεσα στους οποίους ήταν και η ξανθιά καλλονή Sophie Taylor.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, η απόφαση του Ουίλιαμ να απουσιάζει από την τελετή της Κοινοπολιτείας (που είναι πολύ σημαντική και συμβολική για το Παλάτι) η οποία έγινε στο Αββαείο του Γουέστμινστερ με παρόντα όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, προκάλεσε σάλο.

Ο ίδιος πάντως δεν έδειξε να νοιάζεται ιδιαίτερα για τις συνέπειες. Μόλις μερικές ώρες πριν την τελετή, ο Πρίγκιπας εθεάθη να διασκεδάζει στο club Verbier, δίνοντας τα ΟΛΑ στο χορό.

Party animal ο Ουίλιαμ, έδειξε το ταλέντο του στις χορευτικές φιγούρες, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ωστόσο αυτό που τράβηξε όλα τα φώτα της δημοσιότητας δεν ήταν ο χορός του 34χρονου πρίγκιπα, αλλά η ξανθιά καλλονή που εθεάθη στην παρέα του μετά το σκι.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, πρόκειται για την Sophie Taylor η οποία εργάζεται στο nightclub «Farinet», ένα δημοφιλές σημείο συνάντησης μετά το σκι, στο οποίο ο Ουίλιαμ και οι φίλοι του εντοπίστηκαν να διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ωστόσο μην βιαστείτε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα, καθώς η 24χρονη καλλονή έχει δεσμό με τον Aaron Goodfellow, ο οποίος δεν ήταν τελικά στην παρέα με τον πρίγκιπα,αλλά τον περιέγραψε ως έναν «υπέροχο και πολύ προσγειωμένο τύπο».

Σύμφωνα μάλιστα με την «Daily Mail», η Sophie είχε τις «ευλογίες» τόσο του συντρόφου όσο και της μητέρας της!

ΤΟ HIGH FIVE ΤΗΣ TAYLOR ΜΕ ΤΟΝ 34ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΓΚΙΠΑ

Βλέποντας το όνομα της κόρης της να είναι πρωτοσέλιδο, η Joni Taylor βγήκε στην εκπομπή «The Kyle and Jackie O Show» για να την υπερασπιστεί:

«Ο Aaron (ο σύντροφος της κόρης μου), της είπε “βγες! Πήγαινε! Με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ θα είσαι! Μακάρι να ήμουν κι εγώ εκεί, αλλά πρέπει να πάω στη δουλειά!».

Μάλιστα πρόσθεσε πως η κόρη της «απλά ήπιε μερικά ποτά με τον πρίγκιπα» τονίζοντας πως «είναι πολύ κοντά με τον σύντροφο της Aaaron Goodfellow».

Παράλληλα δήλωσε πως η κόρη της είναι «σοκαρισμένη μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν ενώ πίνει ποτά με τον πρίγκιπα», ξεκαθαρίζοντας ότι πρόκειται για ένα κορίτσι «που έχει ακεραιότητα και ποτέ δεν θα έφερνε τον Ουίλιαμ σε δύσκολη θέση. Είναι το πιο όμορφο και προσγειωμένο κορίτσι. Είναι κρίμα που στοχοποιήθηκε. Εκείνη την νύχτα έχασε το τηλέφωνο της και πολλοί έγραψαν πως αυτό συνέβη επειδή ήταν όλοι πιωμένοι».

Η ΓΥΜΝΟΣΤΗΘΗ ΣΕΞΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ SOPHIE TAYLOR

Η 24χρονη καλλονή που εργάζεται παράλληλα ως μοντέλο, στο παρελθόν είχε ποζάρει γυμνόστηθη για λογαριασμό του φωτογράφου Glen Krohn στο Μπαλί.

Ο πρώην ατζέντης της, Joseph Tenni ο οποίος την εκπροσωπούσε στο πρακτορείο μοντέλων Chadwick (όπου ανήκε η Sophie από το 2012-2015), την περιέγραψε ως «ένα σούπερ επαγγελματικό και ευγενικό κορίτσι. Είναι πραγματικά προσγειωμένη» προσθέτοντας πως «έχει επίσης πολλή αυτοπεποίθηση και δεν είχε αναστολές να ποζάρει topless. Είναι ένας πραγματικά διασκεδαστικός άνθρωπος. Είμαι σίγουρος ότι ο Ουίλιαμ απόλαυσε την παρέα της».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top