Η Αμάντα ήταν…άντρας!Μητέρα έβαλε μαϊμού-παιδόφιλους να επιτεθούν στον 12χρονο γιο της για το καλό του! ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

Απίστευτη ιστορία στις ΗΠΑ

Έναν ακραίο σοκαριστικό τρόπο για να δείξει στον 12χρονο γιο της, Τόμας τους κινδύνους του διαδικτύου βρήκε μια μητέρα στις ΗΠΑ.

Η συγκεκριμένη μητέρα προσέλαβε δύο άνδρες για να υποδυθούν τους παιδόφιλους, να προσεγγίσουν τον γιο της μέσω Facebook και στη συνέχεια να του δώσουν ένα πρώτης τάξης μάθημα συναντώντας τον από κοντά!

Οι δύο άνδρες υποδύθηκαν την.... 15χρονη «Αμάντα», η οποία μετά από 12 ώρες ανταλλαγής μηνυμάτων στο κοινωνικό δίκτο, κάλεσε τον 12χρονο Τόμας στο σπίτι της, υποσχόμενη ότι θα τον περιμένει με ανοιχτή την πόρτα.

Ανυποψίαστος ο Τόμας φτάνει στο σπίτι της υποτιθέμενης κοπέλας, μπαίνει μέσα και κάθεται άνετα στον καναπέ.

Αντί για την «Αμάντα», όμως, μπροστά του εμφανίστηκαν δύο ημίγυμνοι άνδρες. Ο ένας από αυτούς κλείδωσε την πόρτα και ο δεύτερος είχε τυλιγμένη στη μέση του μια πετσέτα, όπως μπορείτε να δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ.

«Ποιοι είστε», φώναξε τρομοκρατημένο το παιδί.

«Είμαι η Αμάντα. Με εμένα μιλούσες», λέει στον έντρομο Τόμας ο ένας από τους δύο άνδρες, με τον 12χρονο να βάζει τις φωνές, ζητώντας βοήθεια.

Λίγα λεπτά αργότερα εμφανίζεται και η μητέρα του, η οποία αρχίζει να του φωνάζει, λέγοντας του πως «αυτό ήταν ακριβώς για το οποίο, σε είχα προειδοποιήσει, γιατί δεν πρέπει να μιλάς σε αγνώστους στο Facebook».

Ο Τόμας καταλαβαίνοντας ότι όλα ήταν ένα θέατρο, βάζει τα χέρια του στο κεφάλι και ακούει τις νουθεσίες της μητέρας του.

«Καταλαβαίνεις ότι θα μπορούσα να σε είχα χάσει σήμερα;», ακούγεται να λέει στο τέλος του βίντεο η μητέρα στον 12χρονο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top