Τύφλα να’ χει η Τσιτσιολίνα! Η γυμνόστηθη υποψήφια της Γαλλίας που έχει κλέψει τις εντυπώσεις

Πρόταξε τα… στήθη της για να προωθήσει τη… διαφάνεια/ Πρώτη ανάρτηση: 09-03-2017 13:14

Απ’ όλα έχει ο μπαχτσές της προεκλογικής περιόδου της Γαλλίας, καθώς εκτός από το σκάνδαλο με τη σύζυγο του Φιγιόν, τις εντυπώσεις έκλεψε και η υποψήφια του Κόμματος της Ηδονής, η οποία στις δημόσιες εμφανίσεις της είναι γυμνόστηθη.

Η 52χρονη, πρώην στρίπερ, Σίντι Λι πρόταξε χθες τα γυμνά της στήθη σε μια… επιχείρηση διαφάνειας μπροστά από τη γαλλική Βουλή, αλλά συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Είναι η τέταρτη φορά που η Γαλλίδα σεξοβόμβα βάζει υποψηφιότητα για Πρόεδρος της Γαλλίας, παρότι δεν ήταν σίγουρη ότι θα συγκεντρώσει τις 500 υπογραφές που απαιτούνται για να μπει κάποιος στην προεδρική κούρσα.

Και μπορεί να ξέρει ότι οι πιθανότητες εκλογής της είναι μηδαμινές, εκείνη δεν πτοείται και οργάνωσε το συγκεκριμένο happening για να ακουστούν οι απόψεις της.

Με το γυμνά της στήθη στη φόρα, η Σίντι Λι μοίρασε το πρόγραμμά της σε αυτοκινητιστές και κοινοβουλευτικούς που περνούσαν εκείνη την ώρα, ακόμα και στον ακροδεξιό βουλευτή Μπρούνο Γκόλνις, ο οποίος θαμπώθηκε από τα κάλλη της.

«Δεν δρω για να επικρίνω τους άλλους υποψηφίους. Δρω για το καλό των ανθρώπων στην κοινωνία, να ξαναβάλω τον άνθρωπο στο κέντρο της πολιτικής», δήλωσε.

Η 52χρονη προσπάθησε να μπει και στο Κοινοβούλιο, όμως οι αστυνομικοί που νόμιζαν αρχικά ότι ήταν μέλος των Femen την ακινητοποίησαν και τη συνέλαβαν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top