ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Καρέ καρέ η επίθεση μασκοφόρου σε ρεσεψιονίστ προκειμένου να τη βιάσει

Η γυναίκα αντιστάθηκε και κατάφερε να ξεφύγει

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε μια εργαζόμενη σε ρεσεψιόν ξενοδοχείου στη Νεμπράσκα των ΗΠΑ, όταν ένας μασκοφόρος εισβολέας επιχείρησε να τη βιάσει.

Η κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου κατέγραψαν όλα όσα διαδραματίστηκαν στο λόμπι του. Η γυναίκα περπατά στον διάδρομο του ξενοδοχείου, στις 28 Φεβρουαρίου, όταν ο μασκοφόρος μπαίνει κρυφά και την ακολουθεί.

Αργότερα στο βίντεο, φαίνεται ο εισβολέας που προσπαθεί να κλείσει τη γυναίκα στο κοντινότερο μπάνιο, ενώ εκείνη αντιστέκεται και παλεύει. Τότε, του σκίζει τη μάσκα που φορούσε, τρομάζοντάς τον και κάνοντάς τον να τραπεί σε φυγή.

Ο δράστης, ο 29χρονος Ζάκαρι Λι Πέρσον, συνελήφθη. Το όνομά του περιλαμβάνεται ήδη στη λίστα εκείνων που έχουν διαπράξει σεξουαλικά εγκλήματα και πολλαπλές επιθέσεις, σε διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ. Ο 29χρονος περιμένει να καταδικαστεί.

Ο αξιωματικός Τιμ Ντάνινγκ δήλωσε, σε συνέντευξη τύπου, ότι εκκρεμούσε ήδη καταδίκη του Πέρσον για παρόμοιες επιθέσεις σε γυναίκες που έκαναν τζόκινγκ, σε εργαζόμενες σε σταθμό αερίου και σε μαθήτριες, τόσο στη Νεμπράσκα όσο και στη Νότια Ντακότα, κατά τη δεκαετία 2007 -2017.

Ο ειδικός σε θέματα αυτοάμυνας και ασφάλειας, Τζάρετ Άρθουρ, εξήγησε στο ABC News, με αφορμή το περιστατικό αυτό, ότι οι άνθρωποι, αν βρεθούν στη θέση της ρεσεψιονίστ, πρέπει να χρησιμοποιούν τους ώμους και τα γόνατά τους και να στοχεύουν σε ευαίσθητες περιοχές του δράστη, όπως τα μάτια, η μύτη, o λαιμός και η βουβωνική χώρα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top