Γιόρτασαν τη μακροζωία τους και μοιράστηκαν τα μυστικά τους γυναίκες πάνω από 100 ετών σε γηροκομείο στο Μπρούκλιν!

«Γιορτάζουμε τη ζωή και τη συνεχιζόμενη γιορτή στη ζωή μας».

Γιόρτασαν τη μακροζωία τους και μοιράστηκαν τα μυστικά το

Σε γηροκομείο στο Μπρούκλιν, 3 γυναίκες γιόρτασαν χθες, Δευτέρα, μαζί τα παραπάνω από 100 τους χρόνια, με τραγούδια, λουλούδια, δώρα και μια λευκή τούρτα.

Η Λουσίλ Πράις έγινε 100 ετών, η Σοφία Σμιθ έγινε 101 και η Γκρέις Μαρί Μπέικερ 102.

Η διευθύντρια δραστηριοτήτων του κέντρου, Κλόντια Τίτους, μιλώντας για το αιωνόβιο πάρτι, δήλωσε ότι «γιορτάζουμε τη ζωή και τη συνεχιζόμενη γιορτή στη ζωή μας».

Συνολικά, συγκεντρώθηκαν πάνω από 50 καλεσμένοι, στο Κέντρο Φροντίδας και Αποκατάστασης Crown Heights του Μπρούκλιν, όπου διαμένουν. Οι φίλοι και οι οικογένειες των γυναικών, αλλά και οι γείτονές τους, τις επισκέφτηκαν την ημέρα της γιορτής τους κι έμαθαν τα μυστικά της μακροζωίας τους.

«Οφείλεται στη σούπα, στην κοτόσουπα», παραδέχτηκε η Σμιθ, που μπήκε στον οίκο ευγηρίας όταν έγινε 100 ετών. Της αρέσει να πηγαίνει στην εκκλησία και να απολαμβάνει τις επισκέψεις των πέντε εγγονιών της.

Η Μπέικερ, από τη μεριά της, είπε ότι η μακροημέρευσή της οφείλεται στον Θεό. «Με φροντίζει, πέρασα πολλές δύσκολες ημέρες αλλά δεν ήταν έτοιμος για μένα», δήλωσε. Της αρέσει πολύ να ζωγραφίζει και να επισκέπτεται μουσεία, ενώ ασχολείται και με τη μαγειρική.

Η Πράις, όμως, που έχει 20 εγγόνια και 35 δισέγγονα, τόνισε ότι δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο μυστικό, ούτε ακολουθεί ειδική διατροφή. «Δεν έχω μυστικά γιατί κάνω οτιδήποτε κάνει όλος ο κόσμος. Τρώω ό,τι έχω να φάω, οποιοδήποτε φαγητό».

Το πάρτι αυτό δεν ήταν πάρτι γενεθλίων, αλλά εορτασμός της μακροβιότητας των γυναικών αυτών, όπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι του οίκου ευγηρίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top