Συνέλαβαν σε αεροδρόμιο των ΗΠΑ μοντέλο από τη Ρωσία για κατασκοπεία και σχέσεις με την KGB!

Η Βικτόρια Μπόνια μοιράστηκε την ιστορία της με τους φίλους της σε Instagram και Twitter

Η Βικτόρια Μπόνια, μοντέλο και παρουσιάστρια από τη Ρωσία, 37 ετών, είδε κι έπαθε να αποδείξει ότι δεν είναι…κατάσκοπος!

Συγκεκριμένα, σε αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, αστυνομικοί πλησίασαν τη Μπόνια, της ζήτησαν να τους ακολουθήσει και τη ρωτούσαν για τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο λόγος; Σε έλεγχο ρουτίνας, βρήκαν στη βαλίτσα της μια επαγγελματική κάρτα εταιρείας που φτιάχνει κρυφές κάμερες. Την κατηγόρησαν, λοιπόν, ότι είναι κατάσκοπος της Ρωσίας στις ΗΠΑ!

Η Μπόνια δήλωσε ότι τα «είδε όλα» κι ότι φοβήθηκε πολύ! «Αντί να με ρωτάει αληθινές ερωτήσεις, ο αστυνομικός άρχισε να με ρωτάει για τον Πρόεδρό μας. Μετά, αφού έμαθε τις θέσεις μου, άρχισε να μιλάει για την KGB».

Πράγματι, οι αστυνομικοί επέμεναν να ρωτούν την ξανθιά καλλονή αν είναι μέλος της μυστικής υπηρεσίας. Η Μπόνια, που μένει, κυρίως, στο Μόντε Κάρλο, είπε ότι άρχισε να γελάει, καθώς νόμισε στην αρχή ότι ήταν αστείο. «Μόλις με ρώτησαν για τρίτη φορά, κατάλαβα τι συμβαίνει».

Τελικά, όπως ισχυρίζεται η 37χρονη, κατάφερε να φύγει, μόλις έδειξε στους αστυνομικούς τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: έχει 1.9 εκ. ακόλουθους στο Twitter και σχεδόν 5 εκ. στο Instagram.

Μόλις το μοντέλο δημοσιοποίησε την ιστορία του, οι διαδικτυακοί της «φίλοι» αστειεύτηκαν λέγοντας ότι οι αστυνομικοί ήθελαν να περάσουν χρόνο μαζί της. Άλλος έγραψε: «Μοιάζεις με κορίτσι του Τζέημς Μποντ, γι’ αυτό σε ρωτούσαν», χωρίς να λείπουν, φυσικά, σχόλια του τύπου «τρελάθηκαν στις ΗΠΑ, χαλάρωσε κορίτσι μου».

Η Μπόνια κατάγεται από το Ζαμπαϊκάλσκυ Κράι της Ανατολικής Ρωσίας. Μετακόμισε στη Μόσχα στα 16 της κι άρχισε να δουλεύει σαν σερβιτόρα. Η καριέρα ήρθε όταν δήλωσε συμμετοχή σε μεγάλο ριάλιτι της Ρωσίας.




 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top