Άγριο ξέσπασμα Τραμπ-Γιατί έβριζε τους αξιωματούχους του; Δείτε το βίντεο!

Φουλ του σκανδάλου είναι ο Ντόναλντ Τραμπ

Φουλ του σκανδάλου είναι ο Ντόναλντ Τραμπ, που, μην αντέχοντας άλλο, ξέσπασε άγρια στο Οβάλ Γραφείο, μπροστά στα έντρομα μάτια της κόρης του, Ιβάνκα, και του συζύγου της, Τζάρεντ.

Ο λόγος ήταν ότι, μετά τον σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας, Μάικλ Φιλ, που υποχρεώθηκε σε παραίτηση γιατί συνάντησε τον Ρώσο πρέσβη στην Ουάσινγκτον, το ίδιο έκανε κι ο υπουργός Δικαιοσύνης. Αυτό το γεγονός έβγαλε τον Τραμπ από τα ρούχα του, όχι τόσο επειδή ο υπουργός του συναντήθηκε με τον Ρώσο, αλλά επειδή δεν είχε ενημερώσει τον Πρόεδρο για τη συνάντηση αυτή.

Την Παρασκευή, λοιπόν, έγινε πυρ και μανία ο Τραμπ, βρίζοντας τόσο τον επικεφαλής στρατηγικής, Στιβ Μπάνον, όσο κι άλλους κορυφαίους αξιωματούχους του Λευκού Οίκου, όπως ο προσωπάρχης του, Ράινς Πρίμπους. Το χειρότερο της υπόθεσης είναι ότι όλα αυτά είναι καταγεγραμμένα σε βίντεο, που παρουσίασε το CNN.

Ο Τραμπ ήταν τόσο εξαγριωμένος, που ανακοίνωσε στον Μπάνον και τον Πρίμπους ότι δεν θα ταξίδευαν μαζί του στο Μαρ ο Λάγο της Φλόριντα, στο οποίο περνάει τα Σαββατοκύριακά του, εγκαταλείποντας, έπειτα, το Οβάλ Γραφείο.

Το βίντεο που έχει στην κατοχή του το CNN δείχνει τον Μπάνον να διαπληκτίζεται με κάποιον, ενώ στο ίδιο πλάνο φαίνονται η Ιβάνκα, ο σύζυγός της Τζάρεντ κι ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σον Σπάισερ.

Ο…λόγος του Τραμπ περιλάμβανε πολλές βρισιές, ενώ λέγεται ότι κανείς στον Λευκό Οίκο δεν έχει δει τον Πρόεδρο τόσο εκνευρισμένο ποτέ πριν.

Πηγές είπαν στο Politico ότι ο Τραμπ εξέφρασε τα παράπονά του και σε άλλα μέλη της κυβέρνησής του, τηλεφωνικά όμως. «Έχει βαρεθεί το να θεωρούν όλοι τη διακυβέρνησή του αποτυχημένη» είπε πρόσωπο που μίλησε μαζί του.

Ανώνυμη πηγή είπε στο ABC News ότι τόσο ο Στιβ Μπάνον όσο και ο Ράινς Πρίμπους πρότειναν να παραμείνουν στην Ουάσιγκτον και να μην ταξιδέψουν για Φλόριντα, με τον Τραμπ να δέχεται την προσφορά τους. Ωστόσο, ο Μπάνον εθεάθη να μπαίνει στο Air Force One, από άλλη όμως…θύρα!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top