Τραμπ: Ο Ομπάμα κρύβεται πίσω από τις διαδηλώσεις και τις διαρροές σε βάρος μου

Σε συνέντευξή του στο Fox

Τον προκάτοχό του, Μπαράκ Ομπάμα, κατηγόρησε ευθέως ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για τις μαζικές διαμαρτυρίες οι οποίες διοργανώνονται εναντίον του σε διάφορες πόλεις των ΗΠΑ, καθώς και για τη διαρροή πληροφοριών από τις υπηρεσίες ασφαλείας στον Τύπο.

«Πιστεύω ότι ο πρόεδρος Ομπάμα είναι πίσω από όλο αυτό, γιατί άνθρωποί του είναι οπωσδήποτε πίσω από αυτό», τόνισε ο Ρεπουμπλικανός επικεφαλής του αμερικανικού κράτους.

«Έτσι είναι η πολιτική», πρόσθεσε ο κ. Τραμπ.

«Πολλές από τις διαρροές προέρχονται από αυτή την ομάδα (σ.σ. του προέδρου Ομπάμα) και πολλές από αυτές είναι σοβαρότατες σε επίπεδο εθνικής ασφάλειας, αλλά έτσι είναι η πολιτική και πιστεύω ότι θα συνεχιστούν», κατέληξε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Σε ερώτησή του δημοσιογράφου του δικτύου Fox για το κατά πόσον η υπονόμευση του κάθε προέδρου από τον προκάτοχό του αποτελεί θεσμό, στην οποία σημείωνε ότι ο Μπιλ Κλίντον δεν υπονόμευε τον Τζορτζ Μπους τον νεότερο, ούτε ο Τζ. Μπους τον διάδοχό του, Μπαράκ Ομπάμα, ο κ. Τραμπ απάντησε: «Δεν μπορεί να γνωρίζει κανείς τι γινόταν στο παρασκήνιο».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top