ΠΡΟΣΟΧΗ σκληρές εικόνες: Έβαλε φωτιά στη γυναίκα του μπροστά στα 2 τους παιδιά

Σοκ προκαλούν οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν σε εστιατόριο στη Ρουμανία-Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη

Οργή προκαλούν οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας από κάμερα ασφαλείας σε εστιατόριο στη Ρουμανία.

Όπως θα δείτε και στο video σοκ, ένας άνδρας φαίνεται αρχικά να πλησιάζει το τραπέζι στο οποίο κάθονταν η πρώην σύντροφό τους, η μητέρα της και τα δύο παιδιά τους, ένα αγόρι 2 και ένα κορίτσι 6 ετών.

Οι δυο εν διαστάσει σύζυγοι συζητούν για λίγο, αλλά στη συνέχεια τα πράγματα αγριεύουν, με τον «δειλό» άνδρα να ρίχνει ξαφνικά γροθιά στη γυναίκα, να την λούζει με ένα υγρό και να της βάζει φωτιά!

Οι σκηνές που ακολούθησαν είναι συγκλονιστικές, καθώς η γυναίκα τυλίχτηκε στις φλόγες ουρλιάζοντας από τον πόνο της, με την μητέρα της να προσπαθεί να σβήσει τις φλογες με ένα μπουφάν ενώ τα δύο παιδιά παρακολουθούν έντρομα ό,τι εκτυλίσσεται μπροστά τους.

Ο δράστης της εξοργιστικής επίθεσης διέφυγε προς  άγνωστη κατεύθυνση και αναζητείται από την αστυνομία η οποία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τον βρει. Σε περίπτωση που συλληφθεί αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως 20 έτη.

Σύμφωνα με συγγενείς της οικογένειας, το ζευγάρι είχε χωρίσει πριν από δύο μήνες ενώ συχνοί ήταν οι καβγάδες στους οποίους ο άντρας χτυπούσε τη γυναίκα.



Η γυναίκα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο με εγκαύματα στο πρόσωπο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top