Η Λεπέν, ο «Τιτανικός» και το σατιρικό σποτ με το οποίο την τρολάρουν οι χρήστες των social media

Σε προεκλογικό πυρετό βρίσκεται η Γαλλία

Η Μαρίν Λεπέν κυκλοφόρησε βιντεοκλίπ ως διαφημιστικό σποτ για την έναρξη της προεκλογικής της εκστρατείας, το οποίο όπως είναι φυσικό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους χρήστες των social media, με το τρολάρισμα να πηγαίνει… σύννεφο.

Κάνοντας βόλτα στην παραλία, ξεφυλλίζοντας ένα παλιό οικογενειακό άλμπουμ, στο πηδάλιο σκάφους, σε ένα καφέ ή στο Τροκαντερό, η Μαρίν Λεπέν με το βίντεοκλιπ αυτό προσπαθεί να εξηγήσει ποιό είναι το όραμά της για τη σημερινή και μελλοντική Γαλλία. Το βίντεο κλιπ συνοδεύεται με επιβλητική μουσική. Η Λεπέν δίνει έμφαση στις προσβολές, όπως λέει, που δέχεται η Γαλλία:

«Είμαι γυναίκα και ως γυναίκα αισθάνομαι σαν μία εξτρεμιστική βία την απαγόρευση των ελευθεριών που πολλαπλασιάζονται στη χώρα μας μέσα από την ανάπτυξη του ισλαμιστικού φονταμενταλισμού.Είμαι μητέρα και όπως εκατομμύρια γονείς ανησυχώ κάθε μέρα για την κατάσταση της χώρας και του κόσμου που θα αφήσουμε κληρονομιά στα παιδιά μας», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το προεκλογικό σποτ διάρκειας δύο λεπτών δεν άργησε να μετατραπεί σε παρωδία από επιτήδειους στα social media. Η Μαρίν Λεπέν λοιπόν εμφανίζεται να βρίσκεται στο πηδάλιο του Τιτανικού και να «λέει»:

«Παρατηρώ τα σύνορα και βλέπω ότι δεν είναι ωραία.Θα τα αναθεωρήσω οδηγώντας το πλεούμενο».

Επίσης εμφανίζεται να ξεφυλλίζει και το οικογενειακό άλμπουμ. Μόνο που στις οικογενειακές φωτογραφίες, τώρα, βρίσκεται και μία του Αδόλφου.

«Δεν θέλω παρά ξανθούς μπροστά στον πύργο του Άιφελ. Πολλοί έγχρωμοι πρέπει να την κάνουν.Έγινα δικηγόρος για να τους καταδικάζω καλύτερα».

Να σημειώσουμε Οι γαλλικές εκλογές θα γίνουν σε δύο γύρους στα τέλη Απριλίου και αρχές Μαίου.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top