Συγκλονιστική ιστορία: Βιάστηκε όταν ήταν παιδί από την οικογένεια της και έπεσε θύμα trafficking

Σήμερα, στα 29 της, έχει καταφέρει να ξεφύγει από την σπείρα και πλέον είναι παντρεμένη και ευτυχισμένη

Άλλα παιδιά μεγαλώνουν «στα πούπουλα», προστατευμένα από τις απειλές του έξω κόσμου και «εμβολιασμένα» από κάθε είδους κακό, όχι όμως και η Jessa Dillow Crisp, η οποία από πολύ τρυφερή ηλικία βίωσε έναν πραγματικό εφιάλτη στα χέρια της ίδιας της οικογένειας της!

Όπως διαβάζουμε στην «Daily Mail», η 29χρονη σήμερα γυναίκα από το Κολοράντο, με μεγάλο ψυχικό σθένος, διηγήθηκε πώς βιάστηκε ομαδικά από μέλη της οικογένειας της, στη συνέχεια την ανάγκασαν να πρωταγωνιστεί σε πορνό video για παιδόφιλους που ανέβαιναν στο διαδίκτυο και στο τέλος έπεσε θύμα trafficking.

Ο εφιάλτης της, ξεκίνησε όταν ήταν μόλις 10 ετών. Τα λόγια με τα οποία περιγράφει το μαρτύριο της είναι συγκλονιστικά:

«Μεγάλωσα στον Καναδά. Δέχτηκα σωματική, συναισθηματική, πνευματική και σεξουαλική κακοποίηση. Σε αυτήν συμπεριλαμβάνεται και η παιδική πορνογραφία, όπως επίσης και το trafficking που γινόταν σε γειτονιές των προαστίων, σε τοπικά μπουρδέλα και ξενοδοχεία. Αν και εγώ ήμουν το θύμα και παρόλο που δεν μου δόθηκε καμία επιλογή, πέρασα την παιδική μου ηλικία νιώθοντας πως είμαι κακιά, πως όλο αυτό είναι ντροπή και πως κάτι δεν πήγαινε καλά με εμένα».

Όπως εξήγησε, «η κακοποίηση και το trafficking ξεκίνησαν πριν κλείσω τα 10 και η οικογένεια μου ήταν αποκλειστικά υπεύθυνη. Δυστυχώς σήμερα που εργάζομαι με άλλους επιζώντες, μαθαίνω ότι τελικά το οικογενειακό trafficking είναι κάτι πολύ συνηθισμένο».

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως «η σωματική, συναισθηματική, πνευματική και σεξουαλική κακοποίηση, με κατέστησαν παθητικό θύμα όταν ξεκίνησε η παιδική πορνογραφία. Τότε ακριβώς ήταν που άρχισε και το trafficking. Με πουλούσαν σε ανθρώπους της γειτονιάς. Αργότερα, με πήγαν σε διαφορετικούς νταβατζήδες οι οποίοι με τη σειρά τους με πουλούσαν. Τελικά το trafficking μου εξελίχτηκε σε κάτι πιο βαθύ και σκοτεινό, καθώς με πήγαιναν στο εξωτερικό γι΄αυτόν τον σκοπό. Δεν ήταν απλά τρομακτικό. Εκείνη την περίοδο αναρωτιόμουν απλά αν θα καταφέρω να επιβιώσω» λέει η 29χρονη.

Και προσθέτει:

«Θυμάμαι τις μυρωδιές, τις εικόνες, τις γεύσεις της σκλαβιάς. Ο τρόμος δεν μπορεί να χωρέσει μέσα σε λέξεις, ούτε και τα μπουρδέλα που με πήγαιναν, ούτε οι άντρες και οι γυναίκες που με ανάγκαζαν να τους υπηρετήσω. Με βίαζαν ομαδικά. Πολλές φορές με αγόραζαν αστυνομικοί. Πολλές φορές με έδεναν με χειροπέδες, με βίαζαν και μου έλεγαν να μην το πω σε κανέναν γιατί θα με βάλουν στη φυλακή. Δεν μπορούσα να εμπιστευτώ κανέναν».

Μάλιστα δεν έκρυψε πως «είχα μια κοπέλα που ήταν πολύ κοντά μου. Βασανίστηκε, και τελικά πέθανε μπροστά μου».

Το μαρτύριο για την νεαρή γυναίκα φάνηκε να τελειώνει 11 χρόνια μετά και συγκεκριμένα στα 21 της, όταν την εντόπισε μια γυναίκα που βοηθά θύματα trafficking και της έδωσε κρυφά το τηλέφωνό της.

Εκείνη ήταν που την βοήθησε να το σκάσει και να βρει ένα ασφαλές σπίτι για γυναίκες που είναι θύματα-trafficking.

Ωστόσο μετά από έξι μήνες στην Αμερική έληξε η visa της και έπρεπε να επιστρέψει στον Καναδά.

Εκεί την συνάντησε μια γυναίκα νταβατζής, η οποία αρχικά της υποδύθηκε την φίλη και την βοηθούσε:

«Ήταν πολύ ευγενική και δεν είχα ιδέα τι σκοπούς είχε για μένα. Με βοηθούσε όποτε το χρειαζόμουν. Αφότου έχτισε μια σχέση αποκλειστικότητας μαζί μου, με πήγε στο σπίτι της και με έκανε πάλι θύμα trafficking κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Βανκούβερ το 2010. Τότε σκεφτόμουν “τι τρέχει με μένα; Τι έχω κάνει;” Ήμουν ξανά σκλάβα».

Μετά από τον νέο της εφιάλτη, η Dillow Crisp κατάφερε να το σκάσει ξανά και να επιστρέψει πάλι στην Αμερική.

Εκεί καταπολέμησε τις φοβίες της, μπήκε στο κολέγιο και πήρε πτυχίο στη κλινική συμβουλευτική. Αυτή τη στιγμή εργάζεται πάνω σε ένα μεταπτυχιακό που αφορά στην κλινική συμβουλευτική ψυχικής υγείας, ενώ στόχος της είναι να αποκτήσει διδακτορικό στην ψυχολογία με ειδίκευση στην αποκατάσταση τραύματος.

Μάλιστα έχει καταφέρει να βρει την πραγματική αγάπη στο πρόσωπο του συζύγου της John με τον οποίο μένουν μαζί στο Κολοράντο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top