Μετά τις διακοπές, πίσω στο σπίτι τους οι Ομπάμα- Η έκπληξη από τους γείτονες

Επέστρεψαν στην Ουάσινγκτον, στην ίδια γειτονιά με την Ιβάνκα

Μετά τις διακοπές, πίσω στο σπίτι τους οι Ομπάμα- Η έκπλη

Επέστρεψε στο αξίας 4,3 εκατ. δολαρίων σπίτι της η οικογένεια Ομπάμα, χθες, Πέμπτη, το βράδυ, έχοντας ολοκληρώσει τις διακοπές της στα ιδιωτικά νησιά του εκατομμυριούχου Ρίχαρντ Μπράνσον, στην Καραϊβική.

Οι διακοπές του ζεύγους Ομπάμα είχαν διάρκεια 10 ημερών, μακριά από δουλειά και υποχρεώσεις. Φωτογραφίες τους που κυκλοφόρησαν, δείχνουν τη Μισέλ με κοντό σορτς και τον Μπαράκ με γυρισμένο τζόκεϊ καπέλο και απλό ντύσιμο να απολαμβάνουν την ησυχία τους και να χαλαρώνουν.

Διακοπές τέλος, όμως, και οι Ομπάμα επιβιβάστηκαν σε ένα μικρό ιδιωτικό τζετ για να επιστρέψουν στο σπίτι τους στην Ουάσινγκτον.

Οι γείτονές τους, μάλιστα, τους είχαν ετοιμάσει μια γλυκιά έκπληξη: έξω από το σπίτι τους, υπήρχαν πινακίδες που έγραφαν «Καλώς Ήρθατε!»

Θυμίζουμε ότι το νέο σπίτι της οικογένειας βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι της Ιβάνκα Τραμπ και του συζύγου της, σε μια πολυτελή γειτονιά της Ουάσινγκτον, που φιλοξενεί κυρίως πολιτικούς.

Οι κόρες του ζεύγους δεν ακολούθησαν τους γονείς τους, αλλά πέρασαν το πρώτο Σαββατοκύριακο μακριά από τον Λευκό Οίκο στην Καλιφόρνια.

Η μικρή κόρη, Σάσα, θα μείνει μαζί με τους γονείς της στην Ουάσινγκτον για να τελειώσει το σχολείο, ενώ η μεγάλη, η Μάλια, έχει ήδη μετακομίσει στη Νέα Υόρκη για να κάνει πρακτική στο πλευρό του Χαάρβεϊ Γουάινσταϊν, γνωστού παραγωγού ταινιών. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top