ΕΔΩ μένει η Ιβάνκα- Δείτε το σπίτι της Πρώτης Κόρης

Στην πιο κοσμοπολίτικη γειτονιά της Ουάσιγκτον

Με τους διαδικτυακούς της φίλους μοιράζεται η Πρώτη Κόρη, Ιβάνκα Τραμπ, φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με τον άντρα της, Τζάρεντ Κούσνερ, και τα τρία τους παιδιά. 

Η Ιβάνκα και η οικογένειά της μετακόμισαν στην Ουάσιγκτον το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, καθώς ο σύζυγός της ξεκίνησε να εργάζεται αμισθί ως σύμβουλος του πατέρα της και Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Ο ρόλος της Ιβάνκα στον Λευκό Οίκο παραμένει άγνωστος.

Επέλεξαν να μείνουν στην ίδια συνοικία με τους Ομπάμα, στην πολύ ακριβή περιοχή Καλόραμα, που φιλοξενεί κυρίως πρεσβείες και σπίτια πολιτικών προσώπων. Τα σπίτια, μάλιστα, των δυο οικογενειών είναι σχεδόν γειτονικά.

Η Ιβάνκα Τραμπ και ο Τζάρεντ Κούσνερ έχουν τρία παιδιά, την 5χρονη Αραμπέλα Ρόουζ, τον 3 ετών Τζόσεφ Φρέντερικ και τον μόλις 10 μηνών Θίοντορ Τζέιμς.  

Η προσωπική περιουσία του ζευγαριού υπολογίζεται στα 200 εκατομμύρια δολάρια. Το σπίτι που αγόρασαν στην Ουάσινγκτον αποτιμάται σε 5,5 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το σπίτι τους στο Μανχάταν κοστίζει 10 εκατομμύρια δολάρια. 

Το σπίτι που μένουν τώρα στην Ουάσινγκτον είναι του 1923 κι έχει 6 κρεβατοκάμαρες, 15 μπάνια και 5 τζάκια. Η Ιβάνκα, μάλιστα, θέλει να το ανακαινίσει και να το διαμορφώσει σύμφωνα με το δικό της στυλ.

 

 

 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top