ΗΡΩΑΣ καθηγητής έσωσε μαθητές από το φλεγόμενο λεωφορείο αλλά έχασε τα παιδιά του

Με αυτοθυσία «βούτηξε» στις φλόγες αλλά δεν κατάφερε να βγάλει την κόρη και τον γιο του

Ήρωας καθηγητής: Έσωσε μαθητές και έχασε τα παιδιά του

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον ήρωα καθηγητή από την Ουγγαρία, ο οποίος όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star,gr κατάφερε με αυτοθυσία να σώσει πολλούς μαθητές από το ουγγρικό λεωφορείο που προσέκρουσε σε πυλώνα και τυλίχτηκε στις φλόγες.

Για τον καθηγητή Γιόργκι Βιχ και την σύζυγό του Έρικα ο λόγος, οι οποίοι επέβαιναν στο μοιραίο λεωφορείο με τα δυο τους παιδιά, τον Μπαλάζ και την Λάουρα.

Όταν το ουγγρικό λεωφορείο τυλίχτηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα άλλοι μαθητές να εκσφενδονίζονται από τα παράθυρα και άλλοι να καίγονται ζωντανοί, ο καθηγητής Βιχ που είχε καταφέρει να απομακρυνθεί, επέστρεψε μέσα στο φλεγόμενο λεωφορείο και με αυτοθυσία έσωσε δεκάδες ζωές.

Σύμφωνα με τους συγκλονισμένους μαθητές, ο καθηγητής τους μπήκε και βγήκε από το όχημα πολλές φορές μεταφέροντας με τα χέρια του τα παιδιά που είχαν εγκλωβιστεί.

Μέσα σε λίγη ώρα κατάφερε να σώσει αρκετούς, ενώ όσο έπαιρνε στην αγκαλιά του τους μαθητές φώναζε με όση φωνή του είχε απομείνει τα ονόματα των δικών του παιδιών, της Λάουρα και του Μπαλάζ, χωρίς να παίρνει απάντηση.

Όπως ανέφερε η πρόξενος της Ουγγαρίας στο Μιλάνο, Τζούντιθ Τιμάφι, τα δύο παιδιά χάθηκαν στις φλόγες και σύμφωνα με την ίδια «η μητέρα είδε την κόρη να πεθαίνει».

Δυστυχώς οι χειρότεροι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν, όταν είδαν τα ονόματα των παιδιών τους στη λίστα των νεκρών.

Την ίδια στιγμή, οι ιταλικές και οι ουγγρικές αρχές διενεργούν έρευνες σχετικά με τα αίτια του δυστυχήματος, ενώ παραμένει άγνωστο αν οι δύο οδηγοί που εναλλάσσονταν στο τιμόνι ανά περίπου τρεις ώρες βρίσκονται ανάμεσα στους νεκρούς ή τους τραυματίες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top