Τέλος δεν έχουν οι συμφορές για την Ιταλία, η οποία το τελευταίο διάστημα δοκιμάζεται συνεχώς.

Μετά την φονική χιονοστιβάδα που έθαψε τρία μέτρα κάτω από το χιόνι το ξενοδοχείο Rigopiano, ήρθε ένα τροχαίο δυστύχημα να σοκάρει και πάλι τη χώρα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, 16 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 38 τραυματίστηκαν όταν ένα ουγγρικό λεωφορείο που μετέφερε μαθητές προσέκρουσε το βράδυ της Παρασκευής σε έναν πυλώνα και στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες. Το δυστύχημα σημειώθηκε σε μια έξοδο του αυτοκινητοδρόμου της Βερόνας στη βόρεια Ιταλία, όπως μετέδωσε σήμερα το ιταλικό πρακτορείο Agi.

«ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ»-ΦΟΒΟΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ

Δεκάδες ακόμη άνθρωποι που έχουν τραυματιστεί διακομίστηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής, σύμφωνα με τις υπηρεσίες παροχής πρώτων βοηθειών.

Τα ιταλικά μέσα μετέδωσαν ότι στο λεωφορείο επέβαιναν Ούγγροι μαθητές, ηλικίας 14 με 18 ετών. Σύμφωνα με την εφημερίδα Corriere della Sera, στο λεωφορείο υπήρχαν περίπου 50 επιβάτες, εκ των οποίων οι 15 απουσίαζαν από την καταμέτρηση μετά το δυστύχημα.

 

 

Η πυροσβεστική ανέφερε στον λογαριασμό της στο Twitter ότι το λεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες μετά την πρόσκρουση. «Υπάρχουν πολλά θύματα», πρόσθεσε.

Tags: