Ο Έλληνας «κολλητός» του Τραμπ - Είναι πιστός Χριστιανός και τον φωνάζουν... Ηρακλή!

Άγνωστες πτυχές του προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Ρέινς Πρίμπους

O μόλις 44ετών ελληνικής καταγωγής νέος προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Ρέινς Πρίμπους τιμήθηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής με τον μεγαλόσταυρο του Αποστόλου Παύλου. 

Ο ίδιος δεν έκρυψε τα φιλελληνικά του αισθήματα, παραλλάσσοντας το βασικό σύνθημα της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ. 

«Θα κάνουμε πρώτα την Αμερική μεγάλη ξανά και μετά θα πάμε εκεί έξω να βοηθήσουμε την Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά.

Στην ευχαριστήρια ομιλία του προς τους ομογενείς, αναφέρθηκε όμως και στα Χριστιανικά του πιστεύω και στην ανάγκη προστασίας του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Άλλωστε και ο ίδιος είναι «Άρχων του Πατριαρχείου».

«Θα ήθελα να δω την ημέρα που ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα εμφανιστεί στην Κωνσταντινούπολη στην Εκκλησία. Δεν αποτελεί σύμβολο (σσ η Αγιά Σοφιά) μόνο για την Ορθόδοξη Εκκλησία, αλλά για τους ανθρώπους της πίστης σε όλο τον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά.

Οι συγγενείς του ανθρώπου που αποτελεί "δεξί χέρι" του Αμερικανού προέδρου μόνο περηφάνια νιώθουν για το δικό τους παιδί και ακόμα τον θυμούνται να περνάει τα καλοκαίρια του στο Πλωμάρι της Μυτιλήνης. 

«Έχει απεριόριστη αγάπη για την Ελλάδα και τους Έλληνες», είπαν συγγενείς του καταξιωμένου πολιτικού στο Star .

Ο Πρίμπους για κάποιους είναι ένας μικρός Ηρακλής στον Λευκό Οίκο! Σε αυτό βοηθάει και το δεύτερο όνομα του, που το έχει πάρει από τον παππού του, τον Ηρακλή, ο οποίος έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στα παιδικά του χρόνια . 

«Δεν νομίζω να ήμουν εδώ, αν δεν υπήρχε ο παππούς μου, το όνομα του οποίου ήταν Ηρακλής! Από αυτόν πήρα το όνομα μου», αποκάλυψε ο Πρίμπους.

Όσοι τον ξέρουν καλά γνωρίζουν ότι πάνω από την πολιτική και τα αξιώματα βάζει την γυναίκα του Σάλι, αλλά και τα δύο του παιδιά τον Τζακ και την Γκρέις .

Η «καρδιά» της οικογένειας Πρίμπους χτυπάει ελληνικά και γι' αυτό σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο Σαββατοκύριακο, η σύζυγός του βαφτίστηκε χριστιανή ορθόδοξη.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top