ΟΜΗΡΙΑ στις ΗΠΑ - Συνελήφθη ο δράστης – Κρατούσε 8 ανθρώπους με όπλο

Στην τράπεζα που βρίσκεται δίπλα στο πανεπιστημιακό ίδρυμα, στην Τουσκαλούσα

Συνελήφθη ο δράστης που κρατούσε ομήρους σε τράπεζα στην Αλαμπάμα το πρωί της Τρίτης (τοπική ώρα). Αυτό μεταδίδουν τα ξένα μέσα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι 8 όμηροι απελευθερώθηκαν και είναι καλά στην υγεία τους.

Εν τω μεταξύ, οι περισσότεροι μαθητές θα επιστρέψουν στις πανεπιστημιακές αίθουσες την Τετάρτη, αλλά πολλοί φοιτητές ήταν ήδη στο campus.

Δίωρο θρίλερ 

Νωρίτερα, ένοπλος εισέβαλε στην τράπεζα που βρίσκεται δίπλα στο πανεπιστημιακό ίδρυμα, στην Τουσκαλούσα, πριν οι υπάλληλοι ανοίξουν τις πόρτες για το κοινό.

Η κατάσταση ομηρίας διήρκεσε δύο ώρες και μετά από μεγάλη επέμβαση της αστυνομίας, ο δράστης συνελήφθη.

Ο πρόεδρος της τράπεζας, Στιβ Σουόφορντ είχε δηλώσει ότι οι υπάλληλοι βρίσκονται καλά στην υγεία τους, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν γνώριζε τον αριθμό των ομήρων μέσα στο κτίριο.

Το Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα είχε εκδώσει ανακοίνωση προς τους φοιτητές να παραμείνουν στις εστίες τους και στα άλλα υποστηρικτικά κτίρια του campus, καθώς η αστυνομία ετοιμαζόταν να επέμβει.

Διαπραγματευτές του FBI και ελικόπτερο! 

Οι δυνάμεις της αστυνομίας είχαν αναπτυχθεί σε πολλά σημεία, ενώ είχε σηκωθεί και ελικόπτερο, προκειμένου να ελέγχεται καλύτερα η περιοχή.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, ο δράστης παραδόθηκε δίχως να προβάλει αντίσταση ή να προβεί σε άλλη πράξη βίας. Την επικοινωνία με τον δράστη είχε αναλάβει ο ειδικός διαπραγματευτής του FBI.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top