Ο άνδρας που… έμεινε έγκυος! Διανύει τον 4ο μήνα της κύησης

Είναι ο πρώτος Άγγλος που θα φέρει στον κόσμο παιδί

Ο 20χρονος άνδρας που έμεινε έγκυος

Έγκυος μέσω δωρητή σπέρματος που βρήκε τυχαία, έμεινε ένας 20χρονος άνδρας από την Βρετανία.

Για τον Χέιντεν Κρος ο λόγος, ο οποίος λίγο πριν την (ολική) αλλαγή φύλου (καθώς γεννήθηκε γυναίκα), αποφάσισε να φέρει στον κόσμο ένα παιδί, εξηγώντας αποκλειστικά στην «The Sun» πώς τα κατάφερε:

«Τον Σεπτέμβριο βρήκα στο Facebook έναν δωρητή σπέρματος. Ήρθε στο σπίτι μου με το σπέρμα του σε ένα δοχείο και το πέρασα με σύριγγα. Δεν είχα άλλη επιλογή μιας και δεν είχα χρήματα να πληρώσω την κλινική. Για να είμαι ειλικρινής δεν θυμάμαι ούτε το ονομά του δωρητή, δεν ήθελε να κρατήσει καμία επαφή. Το κάνει απλά για να βοηθήσει κόσμο. Πέτυχε με την πρώτη προσπάθεια, ήμουν πολύ τυχερός».

Πλέον, ο 20χρονος Χέιντεν που διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης του, θα είναι ο ΠΡΩΤΟΣ Άγγλος που θα φέρει στον κόσμο ένα παιδί και δεν κρύβει ότι το σημαντικό για εκείνον είναι να γεννηθεί υγιές, δίχως να κρύψει την επιθυμία του να κάνει αγόρι:

«Έτσι θα μπορούσα να παίξω ποδόσφαιρο μαζί του, να πάμε για ράγκμπι και να κάνουμε όλα αυτά τα πράγματα», τονίζοντας πως το να μεγαλώνεις κορίτσι είναι πολύ πιο δύσκολο.

Τέλος, ο νεαρός άνδρας αποκάλυψε πως στόχος του είναι να βρει μια δουλειά μέσω της οποία θα μπορεί να δώσει στο παιδί του όλα όσα χρειάζεται, ενώ δηλώνει αποφασισμένος μετά την γέννηση του παιδιού του να προχωρήσει στην ολοκλήρωση της αλλαγής φύλου.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top