Τζέρεμι Μικς: Ο σέξι πρώην κατάδικος είναι πλούσιος και περιζήτητος!

Ποζάρει μπροστά σε πολυτελή βίλα και με το πανάκριβο αυτοκίνητό του στο Instagram

Ο Τζέρεμι Μικς  συνελήφθη το 2014 στην Καλιφόρνια για οπλοκατοχή και συμμετοχή σε συμμορία. Όταν οι αστυνομικές αρχές ανέβασαν τη φωτογραφία του στο site τους έγινε, κυριολεκτικά, χαμός. Ο 30χρονος έγινε viral και χαρακτηρίστηκε ως ο πιο σέξι κατάδικος, με αποτέλεσμα να λαμβάνει χιλιάδες ερωτικά γράμματα καθημερινά και να ξεκινήσει καριέρα ως μοντέλο μέσα από την φυλακή.

Τον περασμένο Μάρτιο, ο Τζέρεμι Μικς βγήκε από τη φυλακή και ο κόσμος της μόδας τον υποδέχθηκε με ανοιχτές αγκάλες. Σήμερα, 32 ετών πλέον, ο γαλανομάτης πρώην κατάδικος είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών, έχει αφήσει για τα καλά πίσω του το παρελθόν και ζει σε έπαυλη, ενώ οδηγεί μια Maserati, αξίας μεγαλύτερης από 140.000 ευρώ.

Έχει υπογράψει συμβόλαιο με μεγάλο πρακτορείο μοντέλων, ενώ φροντίζει να ενημερώνει τους αμέτρητους «φίλους» του στο Instagram, ποστάροντας  στιγμιότυπα στο προσωπικό του προφίλ από τη νέα πλουσιοπάροχη καθημερινότητά του.

Ο σέξυ Μικς κατάφερε και ξέφυγε από το παρελθόν του, έκανε στροφή 180 μοιρών και πλέον απολαμβάνει τη ζωή, με την ευτυχία να διαγράφεται στο πρόσωπό του, ειδικά όταν βρίσκεται με την οικογένεια και τα παιδιά του.

 Τις φωτογραφίες του συνοδεύουν λεζάντες όπως «Ο Θεός είναι καλός» και «Είναι ωραία να είμαι στο σπίτι».

Σε μια φωτογραφία απεικονίζεται με τον μικρότερο γιο του, που χαϊδευτικά αποκαλεί «mini-me» (μικρός εγώ) και σε μια άλλη ποζάρει ευτυχής πλάι στη σύντροφό του, γιορτάζοντας την επέτειό τους.

Φυσικά, φροντίζει να κάνει «δώρα» στους θαυμαστές τουδιάφορες ημίγυμνες φωτογραφίες του, στις οποίες επιδεικνύει τα τατουάζ και τους μυς του. Οι φανς απαντούν με σχόλια τύπου «ΑΞΙΖΕΙΣ μια δεύτερη ευκαιρία» και «είσαι ζωντανό παράδειγμα του πώς τα άσχημα πράγματα γίνονται τέλεια».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top