ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στη δημοσιότητα οι ιδιόχειρες επιστολές της Νταϊάνα- Τα τρυφερά λόγια για τα παιδιά της

Βγαίνουν σε δημοπρασία

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στη δημοσιότητα οι επιστολές της Νταϊάνα

Το φως της δημοσιότητας είδαν για πρώτη φορά ιδιόχειρες επιστολές της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Η αγαπημένη πριγκίπισσα των Βρετανών έστελνε γράμματα, στα οποία μιλούσε με πολύ τρυφερά λόγια για τους γιούς της, στον φίλο και οικονόμο της Σιρίλ Ντίκμαν. Η ίδια αναφερόταν και σε άλλες προσωπικές οικογενειακές στιγμές της περιόδου 1984 - 1993.

Σε ένα από αυτά τα γράμματα ( στις 17 Οκτωβρίου 1992) η αδικοχαμένη πριγκίπισσα γράφει για τον άτακτο Χάρι: «Τα αγόρια είναι καλά και τους αρέσει πολύ το οικοτροφείο, αν και ο Χάρι μπλέκεται συνεχώς σε μπελάδες!».

Η ίδια αναφέρεται και στο πως πήρε τόσο εκείνη όσο και ο πρίγκιπας Κάρολος τη γέννηση του. «Η γέννηση ενός μικροσκοπικού ανθρώπου μας έχει συγκλονίσει και με δυσκολία μπορώ να αναπνεύσω από τα εκατοντάδες λουλούδια που καταφθάνουν εδώ!». Επίσης αναφέρεται στη μεγάλη αγάπη που είχε ο Γουίλιαμ στον Χάρι, καθώς ήθελε συνεχώς να τον αγκαλιάζει και να τον φιλά.

Η αξία των επιστολών εκτιμάται στις 15.000 λίρες και θα βγουν σε δημοπρασία στις 5 Ιανουαρίου μαζί με χριστουγεννιάτικες κάρτες που φέρουν τις υπογραφές του πρίγκιπα Καρόλου, της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φιλίππου.

«Ήθελα να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, Σιρίλ που μας σκέφτεσαι σε μία τόσο ευτυχισμένη στιγμή για εμάς, με πολλή αγάπη, Νταϊάνα», γράφει σε μία άλλη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top