Η γυναίκα που χαρίζει μαγεία σε παιδιά με καρκίνο-Τα φέρνει στην αγκαλιά του Άη- Βασίλη

Όταν η τεχνολογία κάνει... χριστουγεννιάτικα θαύματα!

Μία φωτογράφος από την Αυστραλία σκόρπισε συγκίνηση και χαμόγελα σε παιδιά με ανίατες ασθένειες. Με τη βοήθεια του Άγιου Βασίλη και του Photoshop τους χάρισε ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο δώρο. 

Για την μικρή Μία, η οποία διαγνώστηκε τον προηγούμενο Απρίλιο με λευχαιμία, τα φετινά Χριστούγεννα στο σπίτι της είναι ένα άπιαστο όνειρο. Βλέπετε ο εφιάλτης της λευχαιμίας φρόντισε να την καθηλώσει στα 13 της χρόνια στο κρεβάτι του νοσοκομείου της Μελβούρνης. Έτσι, η φωτογράφος Κάρεν Άσλοπ αποφάσισε να πάει τόσο σε εκείνη, όσο και στα άλλα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί λίγη χριστουγεννιάτικη μαγεία...

Ένα ολόκληρο στούντιο στήθηκε μέσα στην κλινική. Στην αρχή πίστεψαν πώς θα ναι η κλασσική φωτογραφία στην αγκαλιά του Άγιου Βασίλη . Ωστόσο χάρη στο... Photoshop δημιουργήθηκε η ατμόσφαιρα που κάθε παιδί ονειρεύεται!

Ένα άλλο κορίτσι, που δεν μπορεί να κουνήσει τα πόδια της, πήγε με την βοήθεια της τεχνολογίας βόλτα με το έλκηθρο και τα ελαφάκια!

30 παιδιά, 30 φωτογραφίες, εκατοντάδες χαμόγελα και γεμάτες καρδιές. Κάθε φωτογραφία του «Christmas Wish Project» χρειάστηκε 20 ώρες δουλειά, όμως άξιζε κάθε λεπτό, αφού το αποτέλεσμα ήταν  εντυπωσιακό και άκρως συγκινητικό.

Αγοράκι παλεύει με τον καρκίνο και την Τσέλσι!

Ο μικρός Μπράντλεϊ που παλεύει με τον καρκίνο, φορώντας τα χρώματα της αγαπημένης του ομάδας της Σάντερλαντ, σκόραρε στα 5 του χρόνια εναντίον της Τσέλσι στο 5ο λεπτό του ματς, όπως θα δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ του Star.

Οι αγαπημένοι του παίκτες ήταν εκείνοι που τον συνόδεψαν από τα αποδυτήρια μέσα στο γήπεδο.  «Υπάρχει μόνο ένας Μπράντλεϊ», φώναξαν οι οπαδοί της Σάντερλαντ, κρατώντας πανό στήριξης για τον πιτσιρικά που με την ιστορία του έχει συγκλονίσει όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top