Πα-ΤΕΡΑΣ βίαζε την 2χρονη κόρη του για εννέα χρόνια και έστελνε το υλικό πορνογραφίας σε άλλους παιδόφιλους

Σταμάτησε μόνο όταν το κοριτσάκι «μεγάλωσε» πολύ και δεν ικανοποιούσε τις «ανάγκες» του

Πατέρας βίαζε για μια δεκαετία την 2χρονη κόρη του

Τις αρρωστημένες του ορέξεις στην 2χρονη κόρη του έβγαζε για σχεδόν μια δεκαετία ένας πα-τέρας από την Δυτική Αυστραλία, ο οποίος την βίαζε κατ΄εξακολούθηση και κατέγραφε τις σεξουαλικές πράξεις με το παιδί του προκειμένου να τις στέλνει σε… άλλους παιδόφιλους!

Όπως διαβάζουμε στην «Daily Mail», ο 50χρονος σήμερα άνδρας, κακοποιούσε το 2χρονο κοριτσάκι από το 2002 έως το 2011 και σταμάτησε μόνο όταν η κόρη του «μεγάλωσε» και δεν ικανοποιούσε πλέον τις «ανάγκες» του.

Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε φυλάκιση 14 ετών, με τον δικαστή να αναφέρει κατά την διάρκεια της δίκης πως:

«Οι πράξεις του πατέρα ήταν ο,τι πιο χυδαίο μπορεί να κάνεις ένας πατέρας στο παιδί του».

Οι λεπτομέρειες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας είναι ανατριχιαστικές, καθώς σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, ο «πατέρας» περίμενε μέχρι να φύγουν η γυναίκα του και η θετή του κόρη από το σπίτι, για να κακοποιήσει την 2χρονη κόρη του, την οποία είχε για μια δεκαετία υπό τον έλεγχό του.

Εκτός πάντως από το υλικό του παιδιού του που μοιράζοταν με άλλους παιδόφιλους, κατέβαζε και εκείνος υλικό παιδικής πορνογραφίας με πρωταγωνιστές παιδιά που υπόκεινταν σε σαδιστικά βασανιστήρια.

Μάλιστα ο δικαστής ανέφερε πως η εν λόγω πορνογραφία ήταν «χυδαία», «διεφθαρμένη» και «πέρα από την ανθρώπινη κατανόηση. Πρόκειται για συμπεριφορά και επαφή που δεν συναντάται πουθενά αλλού στο ζωικό βασίλειο».

Να σημειώσουμε ότι ο πατέρας ομολόγησε την ενοχή του σε 51 κατηγορίες: Oι 19 αφορούν την σεξουαλική διείσδυση στην ανήλικη κόρη του και οι 24 αφορούν την αδιάντροπη καταγραφή τους σε video.

Στην ετυμηγορία του, ο δικαστής τόνισε πως οι πράξεις του ήταν σκόπιμες και σχεδιασμένες, καθώς και ότι το ανήλικο κοριτσάκι ήταν ανήμπορο να αποκαλύψει τι του συνέβαινε, καθώς ένιωθε πως κανείς δεν μπορούσε να την προστατέψει.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top