ΚΑΥΤΟ! Έβαλε σε δημοπρασία τα οπίσθιά της για να της κάνουν ένα ΤΑΤΟΥΑΖ

Θέλει να γλιτώσει από τα χρέη που την πνίγουν

Έβγαλε τα οπίσθιά της στο σφυρί για να ξεχρεώσει

Σε μια ακραία ενέργεια για να ξαλαφρώσει λίγο από τα χρέη που κοντεύουν να την πνίξουν προέβη μια 20χρονη από τη Νέα Ζηλανδία, βάζοντας σε δημοπρασία τα οπίσθιά της και δίνοντας στον νικητή ως έπαθλο τη δυνατότητα να διαλέξει εκείνος το τατουάζ που θα χτυπήσει πάνω τους.

Η Μπέιλι Πράις, που αυτοχαρακτηρίζεται… «άγριο κορίτσι», ανέβασε στο Trade Me, μια ιστοσελίδα που ασχολείται με πωλήσεις προϊόντων μέσω δημοπρασιών στο διαδίκτυο μια φωτογραφία με τα γυμνά οπίσθιά της και κάλεσε κάθε ενδιαφερόμενο να κάνει την προσφορά του.

 Όπως παραδέχθηκε τα κάνει όλα για να αντιμετωπίσει τα χρέη της, ενώ παραδέχθηκε ότι οι φίλοι της δε θα εκπλαγούν, αφού γνωρίζουν καλά τον τρελό της χαρακτήρα.

«Είμαι ένα όμορφο άγριο κορίτσι και οι περισσότεροι άνθρωποι που με ξέρουν δεν θα ξαφνιαστούν που προσφέρω στον νικητή αυτής της δημοπρασίας την δυνατότητα να διαλέξει όποιο τατουάζ θέλει να κάνω στα οπίσθιά μου. Προφανώς, τα τατουάζ είναι για πάντα, οπότε ποιος μπορεί να πει όχι σε μια διαφήμιση εφ' όρου ζωής; Επίσης, είμαι πολύ γνωστή για το ότι επιδεικνύω συχνά τα οπίσθιά μου σε κοινή θέα», γράφει στην ανάρτησή της η Μπέιλι. 

Αν μάλιστα ο νικητής της δημοπρασίας μένει στο Γουέλιγκτον που μένει και η ίδια, τότε θα έχει την ευκαιρία να πάει μαζί της για να χτυπήσει το τατουάζ και να δει από κοντά τα οπίσθιά της. Σε κάθε περίπτωση, η άτακτη 20χρονη υπόσχεται ότι θα του στείλει μια κορνιζαρισμένη φωτογραφία με το αποτέλεσμα της επιλογής του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top