Τον συνέλαβαν επειδή κρατούσε αλυσοδεμένη μια γυναίκα και αποδείχτηκε serial killer!

Ομολόγησε πως σκότωσε εφτά ανθρώπους-Ανάμεσα στους φόνους και ένας τετραπλός που έμενε ανεξιχνίαστος για 13 χρόνια

Τον συνέλαβαν επειδή κρατούσε αλυσοδεμένη μια γυναίκα και αποδείχτηκε serial killer!

​«Λαβράκι» έβγαλαν οι Αρχές στη Νότια Καρολίνα, όταν συνέλαβαν την περασμένη Πέμπτη έναν κτηματομεσίτη, επειδή κρατούσε μια γυναίκα αλυσοδεμένη μέσα σε ένα μεταλλικό κοντέινερ, το οποίο βρισκόταν σε οικόπεδο της ιδιοκτησίας του.

todd-kohlhepp.jpg
Ωστόσο αυτό που ακολούθησε στη συνέχεια ούτε που το φαντάζονταν, καθώς απεδείχθη πως ο 45χρονος Todd Kohlhepp ήταν… serial killer!

Η γυναίκα (Kala Brown) την οποία κρατούσε δεμένη με αλυσίδες στα πόδια και στον λαιμό, είχε εξαφανιστεί από τον περασμένο Αύγουστο μαζί με τον σύντροφό της. Όταν την βρήκαν οι αστυνομικοί, τους είπε πως ο Kohlhepp είχε σκοτώσει τον αγαπημένο της, Charles Carver, μπροστά στα μάτια της πυροβολώντας τον πολλές φορές στο στήθος και ότι κρατούσε την ίδια στο κοντέινερ επί δύο μήνες.

nintchdbpict000279909980.jpg
Κατά την σύλληψη του, ο 45χρονος κτηματομεσίτης ομολόγησε ότι συνολικά ευθύνεται για ΕΦΤΑ ανθρωποκτονίες, μεταξύ των οποίων και για έναν τετραπλό φόνο που έμενε ανεξιχνίαστος εδώ και 13 χρόνια!

Όπως είπε ο σερίφης Chuck Wright, το μυστήριο τόσων ετών λύθηκε αφού ο ύποπτος «ανέφερε στις αρχές λεπτομέρειες που κανείς άλλος δεν μπορούσε να γνωρίζει».

(To άτυχο ζευγάρι)

nintchdbpict000274924027.jpg
Το Σάββατο ο Kohlhepp υπέδειξε στους ��στυνομικούς δύο τάφους που είχε σκάψει στον κήπο του σπιτιού του, όπου την Παρασκευή βρέθηκε άλλο ένα πτώμα.

todd-kohlhepp-woods.jpg
Να σημειώσουμε, ότι ο Kohlhepp είχε καταγραφεί ως σεξουαλικός παραβάτης το 1987 όταν, σε ηλικία μόλις 15 ετών, επιτέθηκε σε μια 14χρονη στην Αριζόνα. Μάλιστα ήταν γνωστός στις Αρχές εδώ και 30 χρόνια!

nintchdbpict0002800977411.jpg

(Το θύμα Charles Carver)
nintchdbpict000279909967.jpg


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top