Ψυχασθενής πατέρας στην Κύπρο βίασε την 17χρονη κόρη του

Το κορίτσι «έσπασε» και τα ομολόγησε όλα ένα χρόνο μετά

Ψυχασθενής πατέρας στην Κύπρο βίασε την 17χρονη κόρη του

​Μια ακόμα σοκαριστική υπόθεση αιμομιξίας και βιασμού ανήλικης είδε το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου», το εφιαλτικό περιστατικό έλαβε χώρα πέρυσι, κατά την διάρκεια του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας.

Το 17χρονο κορίτσι –του οποίου οι γονείς είναι χωρισμένοι- ήταν με τον πατέρα της το τριήμερο, καθώς υπήρχε διάταγμα οικογενειακού Δικαστηρίου, σύμφωνα με το οποίο ο πατέρας είχε δικαίωμα να παίρνει το παιδί του κάποιες ημέρες της εβδομάδας.

Μια από αυτές τις μέρες, ο πατέρας ο οποίος πάσχει από σοβαρά ψυχικά προβλήματα, ξέσπασε τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις του πάνω στην ίδια του την κόρη.

Η 17χρονη κοπέλα δεν είπε τίποτα τότε, αλλά ένα χρόνο μετά τον βιασμό από τον ίδιο της τον πατέρα, δεν άντεξε και βρήκε το θάρρος να τον καταγγείλει.

Ο πατέρας συνελήφθη πριν δυο ημέρες, στο ίδρυμα όπου πλέον νοσηλεύεται και χθες προσήχθη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας όπου και εκδό��ηκε διάταγμα οκταήμερης κράτησης του.

Η κράτηση του από το Δικαστήριο αποφασίσθηκε ώστε να ληφθεί κατάθεση και από την μητέρα του κοριτσιού, άλλα και από κάποια ακόμα συγγενικά πρόσωπα της οικογένειας. Επίσης θα ζητηθεί και κατάθεση από τον πατέρα ο οποίος σύμφωνα με τους γιατρούς είναι σε θέση να καταθέσει.

Παράλληλα η 17χρονη θα τύχει ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ από προχθές άρχισε η ψυχολογική της στήριξη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top