ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Εκκενώνεται τμήμα του αεροδρομίου του Ντένβερ στις ΗΠΑ

Ομπάμα: Ο δυτικός συνασπισμός θα συνεχίσει να πλήττει το Ι.Κ.

​Την εκκένωση τμήματος του κύριου τερματικού σταθμού του διεθνούς αεροδρομίου του Ντένβερ στις ΗΠΑ διέταξαν οι αρχές, λόγω έρευνας για «πιθανή απειλή για την ασφάλεια».

Οι πτήσεις συνεχίζονται κανονικά, διευκρινίζει με μήνυμά της στο Twitter η διοίκηση του αεροδρομίου, σημειώνοντας ωστόσο ότι υπάρχει η πιθανότητα καθυστερημένων αφίξεων και αναχωρήσεων.

Η κυκλοφορία των οχημάτων έχει αγορευτεί πλησίον του συγκεκριμένου τμήματος, στη δυτική πλευρά του τερματικού σταθμού.

Η ανατολική πλευρά του αεροδρομίου παραμένει ανοιχτή για τους επιβάτες.

Ομπάμα: Ο δυτικός συνασπισμός θα συνεχίσει να πλήττει το Ι.Κ.

Ο δυτικός συνασπισμός υπό την ηγεσία των ΗΠΑ θα συνεχίσει να πλήττει τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα την Τρίτη, μετά από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Βέλγιο.

Η συμμαχία θα συνεχίσει «να πλήττει το Ι.Κ. και πρόκειται να τους κυνηγήσουμε», δήλωσε ο κ. Ομπάμα στο τηλεοπτικό δίκτυο ESPN, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μπέιζμπολ στην Αβάνα, μεταξύ της εθνικής ομάδας της Κούβας και της ομάδας Tampa Bay Rays.

«Η αντίληψη ότι οποιαδήποτε πολιτική ατζέντα μπορεί να δικαιολογήσει τη δολοφονία αθώων ανθρώπων όπως αυτή, ξεπερνά κάθε λογική», πρόσθεσε ο Ομπάμα.

Παράλληλα, ο Αμερικανός υπου��γός Εσωτερικής Ασφάλειας Τζεχ Τζόνσον δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν στη διάθεση τους πληροφορίες σχετικά με ενδεχόμενη επίθεση εντός των αμερικανικών συνόρων.

H αμερικανική διοίκηση του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη επέβαλε περιορισμούς ανεπίσημων ταξιδιών προς τις Βρυξέλλες

H αμερικανική διοίκηση του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη ανακοίνωσε την Τρίτη ότι επέβαλε περιορισμούς πραγματοποίησης ανεπίσημων ταξιδιών προς τις Βρυξέλλες για το στρατιωτικό προσωπικό και όσοι πραγματοποιήσουν επίσημη επίσκεψη θα χρειαστούν έγκριση.

«Θα βοηθήσουμε το Βέλγιο με όποιο μέσο οι ένοπλες δυνάμεις μας μπορούν. Καταδικάζουμε απερίφραστα αυτές τις επιθέσεις και θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε πλάι στις χώρες εταίρους και συμμάχο��ς μας στο ΝΑΤΟ για να καταπολεμήσουμε αυτούς τους τρομοκράτες που απειλούν τις ελευθερίες μας και τον τρόπο ζωής μας», δήλωσε ο ανώτατος στρατιωτικός διοικητής του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη, πτέραρχος Φίλιπ Μπρίντλοβ, σε ανακοίνωση του.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top